PŘÍPRAVA: Rapid ve Stříbře ukázal soutěžní tabulkový rozdíl

0

Rapid si po dvou předchozích přípravných zápasech konečně mohl užít vítězství, když si zastřílel na umělce ve Stříbře. Svému sokovi z krajského přeboru na jeho hřišti nasázel devět gólů.

TJ Baník Stříbro - SK Rapid Plzeň | 0:9 (0:4)

Střelci: 3x Jandík, Fleissig, Harmady, Kořenek D., Řezníček, Ježek, Hirman

 

Prvních 20 minut to byl vyrovnaný zápas. "Naše první velká šance zůstala nevyužita a prakticky z protiútoku po obrovské chybě se soupeř dostal do vedení," přiblížil průběh zápasu trenér domácího celku Jareš. Jaké měl s trenérským kolegou očekávání od náročného zápasu? "Očekávání jsem žádné neměl, teprve jsme na začátku cesty. Ukázalo nám to, co jsem vypozoroval po prvních trénincích. Hodně je potřeba zapracovat na fyzické kondici," zdůraznil Jareš.

 

"Také se musíme zaměŕit na minimalizování chyb," pokračoval nový stříbrský lodivod s tím, že pět gólů si domácí fotbalisté dali sami po svých chybách. "Zbytečně si komplikujeme situace. Někdy je potřeba hrát jednoduše, než udělat chybu. Rapid má velice kvalitní mužstvo a naprosto zaslouženě vyhrál. Nám nezbývá nic, než tvrdě pracovat dál. Výsledek vypadá hodně hrozivě, ale na nějaké soudy je ještě brzo," uzavřel Jareš po prvním přátelském utkání zimní přípravy.

 

Na druhé straně měl kladné slovo pro svůj celek Zbyněk Jiskra. Zmínil, že utkání se na malé umělce hrálo nahoru - dolu, přestože to podle výsledku nevypadá. "Dařilo se nám v zakončení a po celý zápas jsme si udrželi chuť do hry i za rozhodnutého stavu," přiblížil předmět úspěchu jeho celku v tomto zápasu a vysokého počtu vstřelených branek.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou