Tipujte u nás! I na jaře navíc můžete za úspěšné tipy získat cenu

0

 

Co týden, to cena pro nejúspěšnějšího tipéra! Staňte se tipérém na fotbalunas.cz a odešlete v tiplize fotbalunas.cz bezchybný tiket. Chcete zvýšit svou šanci? Tak tipujte v co nejvíce soutěžích a znásob tak svou příležitost. Na cenu od Pivovarů Lobkowicz nebo od Telly se může těšit uživatel, který trefí všechny zápasy kola některé ze soutěží, od první ligy až po IV. třídy. V případě více bezchybných tipérů rozhodne o vítězi ceny los. Výherce vyhlásíme každý týden v článku na našem webu, proto sledujte pozorně fotbalunas.cz!

Vždy od úterý mohou uživatelé fotbalunas.cz tipovat výsledky nadcházejícího kola. Některým tipérům se dokonce povede odhadnout celé kolo určité soutěže bez jediného zaváhání. A právě takové budeme odměňovat. Každý, kdo v daném týdnu odešle bezchybný expert tip, se dostává do týdenního slosování o voucher k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz, nebo o roční předplatné Telly!

 

Do Tipligy se přes známou rubriku Expert Tip může zapojit každý z registrovaných čtenářů. Máte šanci ukázat, kdo je nefalšovaným expertem soutěže. Nezapomeňte, že při zadání tipu (1x0x2) lze volbu doprovodit i komentářem, proč věříte spíš domácím, hostům, nebo zda je to jasný kříž…

 

Tak se registruje a tipujte na fotbalunas.cz!

 

Minulý týden se ještě soutěžilo s první ligou, kde nejvíce bodů, a to sedm, nasbíral Petr Boráň! Vyhrává cenu v podobě voucheru v hodnotě 1000 Kč od Pivovarů Lobkowicz! Prosíme výherce, ať se nám ozve na náš mail z mailu, pod kterým je registrován na fotbalunas.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou