Ježek SESTAVA PODZIMU - Vysočina | 1.B třída sk. A, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Mezi nejlepší brankáře sezóny rozhoně patří kapitán Pert Vašák z Lípy za neskutečné zákroky ve všech zápasech. Také musíme určitě nominovat Otto Urbánka za parádní kombinace. Dále Miroslava Křikavu ze Světlé nad Sázavou za spousty gólu ve většině zápasů. Zdeňka Kupku za záchranu svého týmu v několika zápasech. I Václava Kafka za neskutečně rychlé útoky v zápasech. Tomáše Faltýnka jako fanouška davů a 100% výhrě v sestavě kola. Petra Šidláka za nejlepší střely. Taky Michala Sobotku a Davida Henka za nejlepší spolupráce v zápasech. Ještě Jana Paidara za držení týmu. A v poslední řadě Josefa Zahradníka za neuvěřitelné útoky a střely na branku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2021 12:00 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.