Rychtář SESTAVA PODZIMU - Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Tomáš Martiš – rychlostní typ hráče, který hraje na kraji zálohy. Do svých sedmnácti let působil ve Slovácku a letos v dresu Hluku nevynechal ani minutu.  Se svými devatenácti góly a dvěma hattricky vede tabulku střelců v 1.A třídě sk. B. a pomohl tak týmu se po podzimní části umístit na druhém místě tabulky.

David Křiva – odchovanec z Buchlovic, kapitán a hráč, který tvoří osu týmu a je strůjce buchlovické hry. I když si David jako první sport zvolil hokej, tak kvůli zlomenině musel s tímto sportem přestat a dal se tak na fotbal. Se svými pěti góly napomohl Buchlovicím, aby se po podzimní části udržely na šestém místě tabulky.

Petra Chvojka – brankář z Osvětiman, který odchytal 11 ze 13 utkání a v nich dostal pouhých 7 branek. Na podzim měl i dlouhou sérii bez inkasovaného gólu a to přesně 378 minut. Udržel 6 čistých kont. Obrana Osvětiman, a hlavně zkušený gólman Chvojka byli základem celého podzimního úspěchu klubu z Podchřibí.

Ondřej Porč – jedná se o mladého krajního beka Osvětiman, který nejen plní výborně povinnosti do obrany, on je překvapivě i nejlepším střelcem v týmu. Dal 10 branek, což je na jeho pozici krásné číslo. Podával spolehlivé výkony a na tohoto hráče se klub mohl vždy spolehnout v klíčových situacích zápasu.

Radek Janoštík – odchovanec z Těšnovic, který dlouhá léta působil v Hanácké Slavii Kroměříž a zahrál si i proti soupeřům jako prvoligové Brno a Mladá Boleslav. Do svého mateřského klubu se vrátil při covidovém období a za podzim dokázal střelit už deset branek. Při zápasech je na něj spoleh a každé utkání odmaká na 101 %.

Vít Dolina – záložník a kapitán z Bojkovic, který prošel mládežnickými družstvy ligového Slovácka a zahrál si také za Uherský Brod. Je důležitým členem Bojkovic, a to protože na podzim chyběl pouze jedeno utkání a má výraznou zásluhu na průběžném čtvrtém místě. Dolina vstřelil dvě branky a dostal dvě žluté karty.

Miroslav Tomaštík – hráč z Osvětiman, který byl téměř půlku podzimu zraněný, ale i přes to dokázal dát 7 branek. Jeho techniku a práce s míčem mu může závidět každý hráč v téhle soutěži. Tomaštík je další z hráčů, který působil dlouhá léta ve Slovácku, a taky se můžu pyšnit tím, že reprezentuje naši republiku v plážovém fotbalu.

Josef Pančocha – mladé, běhavé a důrazné Šumice zakončily polovinu sezóny na pátém místě. Záložník Pančocha na tom má velký poddíl, a to díky své tvrdé a pečlivé práci. Ke konci podzimní časti nosil i kapitánskou pásku za zraněného Žampacha. Sám záložník nevynechal ani jeden duel, vstřelil jednu branku a čtyřikrát se mu před očima žlutilo.

Vlastimil Velecký – stoper z Nivnice, který za podzimní část nevynechal na hřišti ani jednu minutu, což jasně ukazuje, že fotbalu dává 101 %. Většinu své kariéry strávil v mateřském klubu v Nivnici, v žákovských kategoriích však hrál v Uherském Brodě. Nivnice prozatím obsadily osmé místo tabulky a Velecký kromě jeho kvalitního výkonu obdržel i 4 žluté karty.

Josef Mršťák – 41letý hráč z Těšnovic, u kterého je až neuvěřitelné, kolik toho v jeho letech naběhá a vyhraje balónů. I díky jeho zápalu pro hru se jeho tým po podzimní části překvapivě drží na třetím místě tabulky. Mršťák za svou kariéru působil v Sigmě Olomouc, Hulíně, Horce nad Moravou a Morkovicích.

Ondřejka Václav – pro tým tzv. rozdílový hráč. Dává hře myšlenku a určuje tempo hry. Ví kdy hru zpomalit a kdy dat míč na jeden dotek. Neztrácí zbytečně míče, má skvělou kopání techniku, v případě potřeby není líný na krok a umí zabojovat i nazpět. Ve hře jeden na jednoho nemá konkurenci, což dokázal několika brankami, kdy obesel i 4 hráče včetně gólmana.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2021 12:00 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.