Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022Klášter

Datum kola: 17.11.2021

2

Přinášíme vám sestavu těch absolutně nejlepších hráčů, kteří se nám letos představili na trávnících v rámci Krajského přeboru. Je tu SESTAVA PODZIMU! Navíc vám přinášíme souhrn těch nejlepších fotek, které se na podzim v soutěži urodily. Tak na ně mrkněte.

Radek Rychna je oporou Nového Sedla a díky jistým výkonům mohou hrát hráči před ním s větším klidem na kopačkách. Jirka Vodrážka nastupuje především v záložní řadě, nicméně pro svůj klub je klíčový, ať nastoupí kdekoliv a zahrát dokáže také na kraji obrany. Vladimír Číž je mladým prospektem Královské Poříč, již nyní je ale nezbytnou součástí defenzivní řady svého týmu. A když to doplníte o takového srdcaře, bojovníka a kvalitního defenzivního záložníka, jakým je Marek Kratochvíl, o jistotu v zadních řadách máte zkrátka postaráno. Michal Štěpanovský je důvodem, že mají Lomnice po 12 kolech alespoň 15 bodů, dokáže si totiž poradit i s těmi nejkvalitnějšími útočníky v soutěži. Kapitán Nejdku Jakub Rutrle neustále prokazuje, proč nosí kapitánskou pásku. Na pravé straně obrany se mimo své defenzivní povinnosti stará i o nesmírně konstruktivní rozehrávku a vypomáhá Nejdku směrem dopředu. Varská Slavia má ve svých řadách především mladé talentované hráče, podzim vyšel především Jakubu Gabrielovi, ten své výkony jen potvrdil v posledním zápase s Chodovem. Filip Neudert je novorolskou hrozbou a výkony týmy se z velké části odvíjejí od Neudertovo zdravotního stavu. Nová Role již vyhlížela zimní pauzu a tak nezbývá, než se těšit, co nabídne na jaře! Roman Prokop snad ani nepotřebuje více představovat, nacházel se téměř v každé sestavě kola a nacházel se tam naprosto po právu, nesmírně šikovný a mrštný záložník Vintířova je klíčem k baníkovské formě. Martin Dušek je srdcař a dříč z chodovského Spartaku, pro svůj tým má nesmírně velký přínos a také díky němu kráčeli chodovští fotbalisté dlouhou dobu soutěží bez klopýtnutí. A pokud vstřelíte ve 13 zápasech 18 branek, v sestavě podzimu byste asi chybět neměli. Lukáš Kočí, kapitán a spoluhráč Martina Duška, se přesně touto bilancí může pyšnit. Fotbalista, který nastupuje především ve středu zálohy, ale umí zahrát také na podhrotu či přímo v útoku, hrál ještě v minulé sezóně Divizi a své mimořádné kvality prokazuje v každém utkání.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 18:06 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 1. 2022 08:29
Celý hlasování, jedna velká saskarna, když to nepricita hlasy
31. 1. 2022 19:18
A o co chceš teď hlasovat když už je rozhodnuto :D hlasy to přičítá ale je jich tam už tolik že to dává +0,01% a někdy ani ne :)