Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Do ideální jedenáctky podzimu se dostali brankář Štědré Jiří Kašpárek, který byl v mnoha zápasech opravdovou zdí, držící svůj celek nad vodou, kapitán Březové Marek Rybka a jeho spoluhráč Marek Pleva, kteří jsou oporami prvního celku tabulky, mladí ostrostřelci Perninku David Žitný (10 gólů) a Václav Mašek (13 gólů), kteří nastříleli dohromady 23 branek, ofenzivní tahouni třetího Ajaxu Kolová Tomáš Bílý (8 gólů) a Karel Bláha (10 gólů), Roman Voborský (12 gólů) ze Staré Role, nejlepší střelec Okresního přeboru Martin Staško (21 gólů) z Dalovic, Michal Diviš (13 gólů) z Útviny, jenž se drží na děleném druhém místě tabulky střelců, a útočný štírek Božíčan Nazar Kalynych (8 gólů).




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 18:34 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.