Ježek SESTAVA PODZIMU - Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

4

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Brankářem v sestavě podzimu je Libor Chadim z Horní Cerekve, které svými skvělými výkony pomohl k třetímu místu. Obranná řada je tvořena jeho spoluhráčem Janem Kasalem, Petrem Marešem z Ústrašína a Davidem Moravcem ze Speřic. Na pozice středních záložníků se za své výkony dostali Martin Duba z Horní Cerekve a Vladislav Štefl z Černovic. Na jeden kraj zálohy se probojoval Patrik Pech, který předváděl velmi dobré výkony v dresu Jiřic. Na druhé straně záložních řad je zasloužené místo pro Lukáše Vopálenského z Pelhřimova. Útočná řada je tvořena třemi skvělými útočníky. Prvním z nich je Šimon Paclík z Černovic, druhým Jan Adam z Pelhřimova a třetím je Tomáš Obranec, který je pro Červenou Řečici nepostradatelným.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2021 18:55 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 12. 2021 18:32
A kde máte Jeřábka? Vždyť je to motor i řídící jednotka hry béčka a i v tom trápícím se áčku by byl ještě platný. Žádný lepší záložník v OP rozhodně neběhá.
23. 11. 2021 23:30
Jakožto člověk který aktivně sleduje fotbal v Pelhřimově, musím souhlasit z nominací Adama a Vopálenského, to je zcela zaslouženě a bez debat. Ke zbývajícím některým jménům mám ale trošku výhrady. V prvé řadě bych chtěl říct pro upřesnění, že se nejedná o nějakou kritiku nebo znehodnocení práce redaktora pana Šmída, ba naopak tyto stránku velmi zatraktivnil a reportáže i rozhovory jsou za mě výborné. Vím i že to není určitě jednoduché objektivně vybrat TOP 11-tku jmen a leckdy prostě nezbývá než jet podle čísel a statistik, vybírat z týmů v popředí a tak dále. Začnu už v brankovišti. Libor Chadim určitě je kvalitní brankář nutno ale říci , že má před sebou velmi ale velmi kvalitní sestavu která by s klidem konkurovala i ve vyšší soutěži a na jaře nás hodně potrápí. Za mě bych spíše zvolil a teď možná překvapím- ne Marka Dvořáka z Maratonu( který ale je také velice kvalitní gólman), ale Jana Brázdu z Červené Řečice. Už jen kvůli tomu, že Tatran nás připravil o body a právě gólman Tatranu na tom měl lví podíl, ale také kvůli nejedné nominaci do sestavy kola, a také nejednou se jeho jméno skloňuje v reportážích potažmo i v jiných hodnoceních co mám od soupeřů. Dále mi také chybí Filip Tomovič, který je dá se říct nadstandardní hráč Obrataně a ač to možná tak není vidět, v celkovém herním projevu Obrataně je velmi znát. Dále z Horní Cerekve Matěj Šimák- hráč divizního formátu má podle mě mít v sestavě podzimu svoje místo. Jako poslední bych určitě zvážil i nominaci Dominika Rážka z Lukavce, který je bezesporu jeden z nejlepších hráčů v soutěži a hodně zvedá hru Lukavce. Snad jsem Vás pane Šmíd neurazil, nebylo to tak vůbec myšleno. Nelze se zavděčit všem, tohle je jen a pouze můj vlastní názor. Děkuji za Vaši práci, určitě v tom pokračujte protože lidí jako Vy není nikde dost! S pozdravem Pepa Slanina
26. 11. 2021 23:24
Brázda brankář má být, ale já jsem topol že ?
10. 11. 2021 01:54
Změnil bych název na ,,Sestava mých kamarádů" . Jinak nevim jak to pan redaktor teda myslí.