Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

Josef Flaška – třeboňský mladík sice inkasoval více branek než někteří jeho brankářští kolegové v soutěži, ale za zády ne tolik zkušeného týmu předváděl výborné zákroky a často pomohl svému týmu k bodovému zisku.

 

Vojtěch Havlík – třebětický obránce naskočil na podzim do jedenácti zápasů, během kterých jeho tým inkasoval pouze čtyřikrát. Sám se navíc stal nejlepším hráčem jedenáctého kola.

 

Petr Zahradník – stoper a kapitán Dolního Bukovska je klíčovou postavou svého týmu, který na něm vyloženě stojí. Je to pravý bojovník, srdcař, který každý zápas podává nadstandardní výkony a jen těžko se bez něj Dolní Bukovsko obejde.

 

Ondřej Madar – kapitán Kardašovy Řečice je stabilním členem základní sestavy a oporou zadních řad. Navíc dokáže být nebezpečný i před soupeřovou brankou, když letos dokázal vstřelit dva góly.

 

Tomáš Hindy – Jedna strana zálohy v top jedenáctce podzimu patří neplachovskému hráči. Sám nastřílel 6 gólů a na několik dalších přihrával. Vyhrál i hlasování o nejlepšího hráče čtvrtého kola.

 

Jan Fencl – záložník Ledenic je klíčovou postavou svého týmu, vstřelil 8 branek a na další nahrával, dobré výkony podával i během dlouhé negativní série jeho týmu.

 

Michal Mischnik – záložník Buku nasázel na podzim devět branek a je tak nejlepším střelcem svého týmu, kterému pomohl ke třetímu místu v tabulce. Za připomenutí jistě stojí jeho čtyřgólové představení proti Suchdolu v 11. kole.

 

Patrik Raab – Do nejlepší jedenáctky podzimu se dostal i olešnický kanonýr, který zaznamenal 9 vstřelených branek a na několik dalších asistoval. Kromě toho se stal i nejlepším hráčem osmého kola.

 

Jiří Havel – útočník Nové Bystřice si vysloužil nominaci vstřelením 12 gólů během podzimní části, což ho řadí na druhou pozici v tabulce střelců.

 

Libor Dvořák – v sestavě podzimu nemůže scházet nejlepší podzimní střelec ze Studené. Celkem nasázel 24 branek, což je dvakrát víc, než má druhý nejlepší kanonýr soutěže.

 

Daniel Trmal – Své místo v nejlepší jedenáctce podzimu má po právu i suchdolský ofenzivní hráč, který nastřílel 10 branek. Navíc se stal i nejlepším hráčem sedmého kola.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.11.2021 12:07 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.