Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | 1.A třída , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Sestava podzimu je zde a dalo nám to opět zabrat! Takových výborných hráčů, kteří se do sestavy podzimu nedostali, by vytvořili minimálně další jedenáctku, která by té zvolené mohla konkurovat. Vaše hlasy rozhodnou o hráči podzimu! Hlasovat můžete až do 31. ledna 2022 a připomínáme, že registrovaní členové mohou hlasovat jednou za hodinu, neregistrovaní jednou denně.

Jak už bylo uvedeno, sestava se skládala velmi těžce, jelikož hráčů do ní bylo ohromné množství. Nakonec jsem se rozhodl pro níže uvedenou jedenáctku z lidí, kteří mi byli členy týmů doporučeni a to na základě pravidla, které jsem si stanovil - první tři celky budou mít v sestavě zastoupení dvou hráčů, následující celky po jednom hráči. I zde je ale drobná chyba, a to taková, že Sušice nakonec v sestavě kola hráče nemají, a to na úkor druhého nejlepšího střelce soutěže z Košutky. To prostě nešlo přehlédnout.

 

Tak tady je celkové složení. A jelikož by se do ideální jedenáctky vešlo více než 20 hráčů, jsou připsáni i náhradníci:

 

BRANKÁŘ:

Jaroslav Bodurka (KRA)- Udžel za celý podzim celkem 5x nulu, dvakrát úspěšně čelil penaltovému rozstřelu, jeho výkony jsou stabilní a i díku němu jsou Kralovice na 4. pozici.

 

náhradník: Petr Landrgott (TAC)

 

OBRANA:

Václav Mencl (ŽÁK) - Čtvrtá nejlepší obrana v soutěži a její hlavní představitel. Mladík ze Žákavé je budoucností tohoto celku a v obraně má už stabilní místo. Na podzim vsítil 1 branku a obdržel 2 žluté karty.

 

Martin Trojovský (PET) - Bez něj by Petřín nebyl tam kde je. Urostlý a rychlý obránce s velmi dobrou kopací technikou. Vsítil 2 branky a obdržel 3 žluté karty.

 

Jan Viterna (TAC) - Zkušenějšího obránce v setavě nemáme. Kvůli zranění několik prvních zápasů vynechal, ale jakmile se vrátil na hřiště a uzmul kapitánskou pásku, byla obrana Tachova jak ze železa. Pomyslnou pásku na rukáv dostává i od nás. Za podzim nasázel 3 branky a neobdržel žádnou kartu.

 

Tomáš Pliml (ROK) - Rokycanský kapitán je na hřišti správným lodivodem. Když se nedaří, dokáže vzít hru na sebe a pro motivaci nejde daleko. Rokycany se o něj mohou opřít a jsou pátou nejlepší obranou v soutěži. Zatím má na svém kontě 2 branky a 4 žluté karty.

 

náhradníci: Daniel Pojer (KAZ), Jaromír Osvald (MOC), Jakub Vlk (KRA), Lukáš Kodýdek (SUŠ)

 

ZÁLOHA:

Matěj Boukal (ŽÁK) - Sedmibrankový rychlonohá střelec, který operuje na kraji zálohy nebo na křídle. Ten v sestavě kola nesmí chybět. Několikrát zařídil rozhodující branku ve prospěch svého týmu. Zatím nepotrestán.

 

Jakub Vondráček (KAZ) - Kaznějovský kapitán je hlavním motorem severoplzeňského celku. Má přehled o hře, na míči je silný, nebojí se vystřelit z dálky a dává precizní balóny. Vsítil 10 gólů a i přesto, že umí přitvrdit, nehraje agresivně - 0 karet.

 

Jan Žiak (MOC) - Mochtín v sestavě kola zastupuje rychlý pravý záložník, který se dosud blýsknul 10 brankami a je nejlepší střelec svého týmu. Na této pozici by se ale o poločase prohodil se zástupcem tachovského celku, který je naopak možná nejlepší nahravač soutěže.

 

náhradníci: Pavel Kořínek (TAC), Tomáš Klíma (SUŠ), Martin Řenč (KRA), David Heller (PET), Jakub Šuranský (TAC)

 

ÚTOK:

Tomáš Pekník (KOŠ) - Jak bylo uvedeno, druhý nejlepší střelec soutěže, a to s 15 brankami - téměř polovinou košuteckých gólů. Zároveň potvrzuje svou klidnou povahu, když neobdržel ani jednu kartu.

 

Lukáš Hudec (TAC) - Útočník, podhroťák, střední záložník, to je jedno. Hlavně že může útočit. Nejlepší střelec soutěže s neskutečnými 18 brankami!!! Velký tahoun Tachova. Škoda jen těch 3 žlutých karet.

 

Lukáš Kotěšovec (PET) - Se 13 brankami je třetím nejlepším střelcem soutěže. Jeho tým má navíc neskutečnou útočnou sílu, že dokázal vsítit 79 branek a s přehledem vede celou 1.A třídu.

 

náhradníci: Petr Mičkal (SVÉ), Jiří Masopust (ŽIH), Dominik Vašák (SUŠ), Tomáš Nekola (ŽÁK)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.11.2021 16:10 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.