Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní část sezóny 2021/2022 skončila a my vám přinášíme jedenáctku nejlepších hráčů. Kdo se stane hráčem podzimu? Hlasujte pro vašeho favorita! Ve fotogalerii naleznete výběr momentů z některých utkání.

Brankář

Jiří Průša (FC Chýnov) - Předváděl spolehlivé výkony, často podržel svůj tým, nechyběl na hřišti ani minutu, obdržel pouhých deset gólů ze třinácti zápasů a jednu žlutou kartu. Do sestavy kola se dostal třikrát, jednou zvítězil a stal se hráčem kola.

 

Obrana

David Pavličko (TJ ZD Kovářov) - Jeho přístup k tréninkům, zápasům, ke kolektivu, v kabině je příkladný. Je výborný parťák, ale fotbalista par excellence, který je použitelný na  postech kde je potřeba, ale především je to klíčová osobnost zadních řad, kdy bez něj tým zatím fungovat nemůže. Odehrál jedenáct zápasů, vstřelil jeden gól, obdržel tři žluté karty a do sestavy kola se dostal třikrát.

Tomáš Pecha (SK Čtyři Dvory České Budějovice) - Podává stabilní a spolehlivé výkony v obraně. Jeho absence v zápasech kvůli zranění byla znatelná. Odehrál deset zápasů a obdržel jednu žlutou kartu.

Jan Doubrava (FC Chýnov) - Po celý podzim podával spolehlivé výkony. Vyhrával osobní souboje, dobře rozehrával a dirigoval obranu. Odehrál všechny zápasy, obdržel tři žluté karty a do sestavy kola se dostal dvakrát.

 

Záloha

Vojtěch Sedláček (FK Meteor Tábor) - Dokázal za půl sezóny vstřelit sedm branek a téměř v každém zápase byl velice nebezpečný. Neobdržel žádnou žlutou kartu a do sestavy kola se dostal dvakrát.

Jiří Funda (TJ Hluboká nad Vltavou) - Čerpá ze zkušeností z nejvyšších soutěží a je pro svůj tým velmi důležitým a produktivním hráčem. Odehrál jedenáct zápasů, na kontě má deset vstřelených branek, obdržel pět žlutých karet a do sestavy kola se dostal čtyřikrát.

David Fiala (FK Meteor Tábor) - Vstřelil z pozice defenzivního záložníka dvě branky, ale v mnoha zápasech působil na hřišti jako správný lídr týmu. Odehrál jedenáct zápasů, obdržel čtyři žluté karty, do sestavy kola se dostal třikrát, dvakrát zvítězil a stal se dvakrát hráčem kola.

Aleš Červenka (SK Lišov) - Je to zkušený hráč, osobnost týmu a vzor pro mladší spoluhráče. Odehrál všechny zápasy, vstřelil jednu branku, obdržel tři žluté karty, do sestavy kola se dostal dvakrát, jednou zvítězil a stal se hráčem kola.

 

Útok

Jan Beneš (TJ Centropen Dačice) - Trenér a hráč zároveň, tahoun týmu. V podzimní části sezóny je nejlepším střelcem 1.A třídy sk. B s jedenácti vstřelenými góly. Kromě jednoho odehrál všechny zápasy, neobdržel žádnou žlutou kartu a do sestavy kola se dostal třikrát.

Vojtěch Bravenec (SK Slavia České Budějovice) - Poctivou docházkou a prací na tréninku se propracoval v jednoho z nepostradatelných hráčů základní sestavy. Jeho absence je vždy bolestivá. Velmi zapracoval v poslední době na koncovce a odměnou je mu za to osm podzimních gólů. Navíc je to kluk do nepohody a tmelí partu. Odehrál jedenáct zápasů, obdržel pět žlutých karet a do sestavy kola se dostal dvakrát.

Jan Řepa (SK Čtyři Dvory České Budějovice) - Na svůj věk v týmu herně vyčnívá a má ambice na vyšší soutěže. Kromě jednoho odehrál všechny zápasy, vstřelil pět branek, obdržel jednu žlutou kartu, do sestavy kola se dostal třikrát, jednou zvítězil a stal se hráčem kola.

 

 

Dále byli nominováni Libor Pechoč z SK Lišov, Lukáš Hofmann z SK Čtyři Dvory České Budějovice, Ondřej Mládek z FC Chýnov.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.11.2021 23:30 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.