Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Nejdříve jsme vám představili ideální jedenáctky, které si poskládali jednotliví zástupci klubů v Krajském přeboru. A teď je venku i klasická hlasovací Sestava podzimu, ve které se rozhodne o fanouškovsky nejlepším hráči podzimní části sezóny 2021/2022.

Jak nejideálněji poskládat sestavu podzimu byl celkem oříšek, jelikož by se v ní mohlo objevit mnohem více lidí a v různých kombinací, jak už ukázaly jednotlivé sestavy z klubů.

 

Nakonec byla asi nejideálnější varianta vybrat po jednom hráči z jednotlivých celků první jedenáctky průběžné tabulky. Velký zřetel byl brán na názory z již uvedených sestav členů klubů, kteří volbě hodně napomohli. Níže jsou také uvedeni hráči, kteří se do sestavy nedostali, ale jistě by nehráli jen druhé housle. A zde je tedy náš výběr:

 

BRANKÁŘ:

Jan Rojík (LHO) - Lhotský brankář byl vybrán hned do čtyř sestav, v sezóně kvůli zranění nenaskočil pouze do jediného utkání a celkem 3x dokázal udržet čisté konto. Jednou se objevil v sestavě kola. Obdržel 3 žluté karty.

 

náhradníci:

Jakub Volák (RAD) - 15 utkání, 4x nula, 4x v sestavách klubů, 2x vítězný penaltový rozstřel, 0 karet.

Miroslav Zach (HOL) - 15 utkání, 3x nula, 2x v sestavách klubů, 1x vítězný penaltový rozstřel, 2 žluté karty, 1 červená - čímž zachránil všechny body v souboji se Lhotou.

 

OBRANA:

Michal Vít (ČER) - Obránce, který má zkušenosti i od Jindřicha Trpišovského je jedním z nejlepších hráčů Černic. V defenzivě je nepostradatelný, nastoupil do všech 15 utkání, dokázal vsítit jednu branku a obdržel 3 žluté karty. Černice čtyřikrát neobdržely branku.

 

Tomáš Korelus (DOM) - Domažlický stoper a kapitán nejlepší obrany a vůbec celku v soutěži má hned několik předností. Od perfektní obranné fáze je schopen útočníkům nasměrovat milimetrovou přihrávku a také je nebezpečný ve vápně soupeře. Krom jedné vstřelené branky je ale vášnivý sběratel žlutých karet. Na kontě jich má 5. Nastoupil do všech zápasů a sedmkrát jeho tým neobdržel branku.

 

Pavel Valenta (RAD) - Nikdy nehrál jinde, než ve svých Radnicích a po třicítce se dočkal pro tento celek velkých postupů z 1.B třídy až do kraje. Pod jeho taktovkou obrana funguje výborně, celkem 4x udržela čisté konto a spolu se Lhotou má tedy třetí nejlepší obranu v soutěži. Ve čtrnácti zápasech vsítil jednu branku a neobdržel ani jednu kartu.

 

náhradníci:

Libor Rada (VEJ) - 13 utkání, 4x nula, 4x v nominaci, 1 gól, 3 žlutý karty.

Antonín Lavička (HOR) - 14 utkání, 3x nula, 4x v nominaci, 0 gólů, 1 žluté karty.

Jakub Kohout (LHO) - 9 utkání, 4x nula, 4x v nominaci, 1 gól, 3 žluté karty a 1 červená.

 

ZÁLOHA: 

Leonid Gavrylovskyy (HOR) - Objevil se hned ve 13 sestavách klubů, což není náhoda. Z pozice levého záložníka, případně útočníka, nasázel celkem 14 branek a je nejlepším střelcem soutěže. V 15 odehraných utkání má tedy statistiku téměř jednoho gólu na zápas a k tomu i nespočet asistencí. Obdržel pouze jednu žlutou kartu.

 

Tomáš György (NÝR) - Nýrský kapitán naskočil do všech 15 utkání, ve kterých zaznamenal 6 gólů, 2 žluté karty a několik asistencí. I když jeho tým patří k nejméně gólovým týmům soutěže, dokáží uzamknout soupeře na polovině hřiště s třední pásmo si dostatečně zajistit. Šestkrát se objevil v nominacích klubů.

 

Bronislav Buchta (CHO) - Čtyřikrát nominovaný záložník Chotíkova odehrál všechna podzimní utkání, ve kterých se v nejútočnějším celku soutěže podílel nespočtem asistencí a připravených gólovek pro své spoluhráče. Vsítil dvě branky a celkem sedmkrát viděl žlutou kartu.

 

Luděk Leitl (TLU) - Bez něj by Tlumačov nebyl tam, kde je. Kapitán se vším všudy. Ve 14 utkáních zaznamenal 7 gólů a 4 žluté karty. K tomu několikrát na gólovku přihrával. V sestavách klubů se objevil celkem čtyřikrát.

 

náhradníci:

Adam Kolář (VEJ) - 14 utkání, 4x v nominaci, 5 gólů, 1 žlutá karta.

Michal Bublík (BOL) - 15 utkání, 4x v nominaci, 6 gólů, 6 žlutých karet.

Miroslav Černohorský (HOL) - 15 utkání, 4x v nominaci, 6 gólů, 7 žlutých karet.

Ondřej Kotrnoch (LHO) - 13 utkání, 5x v nominaci, 3 góly, 4 žluté karty.

 

ÚTOK:

Václav Šperl (HOL) - Holýšovský snajpr je se 13 zásahy z 15 utkání druhým nejlepším střelcem soutěže. Zkušeností má na rozdávání, ale on raději rozdává góly. Obdržel pouze 2 žluté karty a pro Holýšov je svou útočnou aktivitou nejdůležitějším hráčem klubu. Objevil se celkem ve čtyřech nominacích.

 

Adam Heller (VEJ) - Šestkrát nominovaný útočný hráč Vejprnic, který se ve 14 utkáních prosadil dvanáctkrát, nesmí v sestavě kola chybět. Několik brankových příležitostí připravil a obdržel pouze dvě žluté karty.

 

Tomáš Knapp (NEP) - Tohoto hráče bychom za normálních okolností do sestavy podzimu nevložili, jelikož odehrál pouze 7 utkání. Ovšem se statistikou 1,57 gólu na zápas (celkem 11 branek) a čtyřech nominací z klubů, nemůžeme jinak. Věříme, že kdyby byl zdráv, mohl nastřílet mnohem více branek a Nepomuk by pomohl udržet na špici tabulky.

 

náhradnící:

Pavel Javorský (DOM) - 15 utkání, 5x v nominaci, 9 gólů, 2 žluté karty.

Pavel Aubrecht (RAD) - 13 utkání, 5x v nominaci, 9 gólů, 2 žluté karty.

Miroslav Lopata (CHO) - 12 utkání, 2x v nominaci, 9 gólů, 2 žluté karty.

 

SESTAVY PODZIMU podle TRENÉRŮ a členů týmů




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2021 12:35 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.