Platan SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 17.11.2021

0

Podzimní sezona 2021/2022 je u svého konce a my vám přinášíme jedenáct nejlepších fotbalistů uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Již nyní můžete hlasovat. A zároveň si můžete v galerii prohlédnout zajímavé momentky.

 

Brankář

Jakub Kothánek (Římov): Šikovný brankář Římova, který podával celou sezónu stabilní výkony. Římov celkově dostával málo branek na postavení v tabulce. V Římovské tvrzi obdržel pouze 6 branek. Příkladně šel i docházkou, kdy nechyběl ani minutu. 

 

Obrana:

Karel Jindrle (Zliv): Podobně jako Jakub Slavík nevynechal ani minutu. Nastupoval zprvu na stoperu, později hlavně v záloze, ale když bylo třeba, tak i v útoku. Kde ho trenér potřeboval, tam podal kvalitní výkon. 2 góly sám vstřelil, na další 2 přihrál. Je ho vždycky plné hřiště.

Martin Leština (Borek): Ligou protřelí matador, který svým profesionálním přístupem jde příkladem celé kabině a každý spoluhráč si může jen vážit toho, že hraje po boku takového borce. Jako správný kapitán zkušeně organizoval defenzivní řady Borku po celý podzim a výsledkem je pouhých 11 obdržených branek. 

Vít Hrabčák (Žabovřesky): Stoper a předseda Žabovřesk. Zkušený matador, který jde příkladem na hřišti i v kabině. Lepší defenzívu co se týče obdržených branek má jen Borek a Dobrá Voda. Pevná obrana vynesla týmu pro někoho překvapivé 4. místo po podzimu. 

Daniel Hlavatý (Rudolfov B): Na podzim hrál na pozici stopera nebo předstopera, kde podával zodpovědné výkony v každém zápase.  Jako zástupce kapitána motivoval celé mužstvo a patřil k lídrům, jak na hřišti, tak i v kabině. 

 

Záloha

Jakub Slavík (Zliv): Nejlepší střelec ligy. 22 gólů a 11 nahrávek na gól, to je prostě skvostná bilance. Byl sám u víc gólů, než dala většina týmů soupeře. Asi nejrychlejší hráč soutěže, když má den, nikdo na něj nestačí.

Nikola Bujnovský (Borovany): Střední záložník, který se hned po návratu z Rakouska stal tahounem svého týmu, díky němu narostl borovanský fotbal do příjemných rozměrů. Spoluhráči si pod ním věří a předvádějí lepší výkony. 

Radek Horejš (Borek): I zde můžeme říci, že jde o jednoho z nejzkušenějších hráčů Borku. Z levého kraje zálohy dokázal motat soupeřovi obrany dát 11 gólů a připravovat spoluhráčům gólové šance. Přesto nezapomínal ani na své defenzivní úkoly a jeho fyzický fond se zdál být nevyčerpatelný.

Václav Jirkovský (Jankov): Nastupoval v obraně nebo v záloze. Odehrál 12 zápasů, ve kterých vstřelil 2 góly. Patřil k tahounům Jankova B. 

 

Útok

Jakub Marek (Dobrá Voda) Dobrovodský sniper Jakub Marek letos větral obrany celků v okresním přeboru. S fotbalem začínal v budějovickém Dynamu, poté strávil čas na Rudolfově, ale nakonec dokázal využít svůj talent na maximum a skončil na Dobré Vodě. V letošní sezóně dokázal vsítit 12 branek a na spoustu dalších nahrát. Svojí hrou připomíná slavného Zlatana Ibrahimoviče, a to jak svojí postavou, tak prací s balonem a zakončovacími schopnostmi. V týmu zastupuje místo nejhodnějšího hráče, který nikdy nenechá nikoho ve štychu a vždy pochválí, i když se zrovna nedaří. Další hlavní předností tohoto hroťáka je to, že i přes to, že odlítá celý zápas, tak dokáže následně i řádně oslavit výhru či probrat aspekty prohraného zápasu. Dobrovodský celek by bez něj určitě nebyl tam kde je, a to jak z herního hlediska, tak z toho týmového a kamarádského.

Petr Stejskal (Hluboká B): Neodehrál sice celou sezónu, ale když nastoupil, tak byli jeho góly vždy důležité. Stal se nejlepším střelcem Hluboké, která po slabším začátku nakonec přezimuje jako nejlepší Béčko na 6. místě. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.11.2021 15:08 do 31.01.2022 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.