Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - ČFL A, 2021-2022

Datum kola: 26.11.2021

0

Podzimní část v ČFL A na konci října skončila a my se rozhodli zde, jako v mnoha dalších soutěžích, vydat podle redakce ideální jedenáctku podzimu. Do ní jsme obsadili po jednom hráči z každého týmu, který se dostal minimálně na 20 bodovou hranici, jelikož bodový rozdíl mezi jedenáctou Viktorií Plzeň B a horní částí tabulky není veliký. Kdo se ale stane nejlepším hráčem podzimu závisí pouze na vašich hlasech. Hlasovat můžete až do 31. ledna 2022.

BRANKÁŘ:

Martin Keller (Admira Praha) - Jeden z nejvytíženějších gólmanů soutěže a pouze písecký Satrapa udržel více nul, než Martin Keller. Ten jich má na kontě 5.

 

OBRANA:

Martin Pěkný (Slavia Karlovy Vary) - Kapitán a defenzivní štít karlovarské Slavie. Jeho obrana je jednou z nejlepších v soutěži.

Rudolf Novák (Králův Dvůr) - Taktéž kapitán svého celku, který umí perfektně dirigovat svou defenzivní řadu a nebojí se zvýšit hlas. 

Dominik Fišer (Viktoria Plzeň B) - Sice 11. celek v tabulce, ovšem pouze s 20 obdrženými brankami, čímž předčí i několik celků před sebou. Při absenci Čiháka vedl tým jako kapitán.

 

ZÁLOHA:

Nana Dwomoh Akosah-Bempah (Motorlet Praha) - Ghanský útočný hráč, který může být využíván od krajních pozic po hrot je střelcem tří branek Motorletu a spousty připravených gólovek.

Petr Mužík (Jiskra Domažlice) - Kapitán chodského celku a s 13 brankami druhý nejlepší střelec soutěže. Vyniká přesnými pasy a technickými střelami ze standardních situací.

Štěpán Koreš (Písek) - Velký navrátilec a zkušený exligový fotbalista, který písecký fotbal pozvedl na průběžnou třetí pozici tabulky a s 9 brankami je nejlepším střelcem týmu.

Denis Budínský (Příbram B) - Stálice příbramské zálohy. Tvořivý hráč s několika asistencemi a dvěma brankami.

Martin Douděra (Slavia Praha B) - 11 gólů, třetí nejlepší střelec soutěže. Pěkná vizitka mladého reprezentanta.

 

ÚTOK:

Petr Pejša (Loko Vltavín) - Nejlepší střelec soutěže s 21 brankami. Sám nastřílel více branek než některé týmy v soutěži, ten v sestavě nesmí chybět.

Pavel Vandas (Slavoj Vyšehrad) - Na kontě má 8 branek. Umí si najít místo, ze kterého poté snadno skóruje. Škoda jen té jedné červené karty na podzim.

 

V galerii si nezapomeňte prohlédnout vybrané momentky z podzimních zápasů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.11.2021 12:51 do 31.01.2022 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.