Rychtář SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 03.12.2021

0

Do redakce nám doputovala sestava podzimu z pera Bogdana Milojeviče. Jelikož věříme v jeho místní znalost, rozhodli jsme se sestavu podzimu dle jeho úsudku vydat a vy tak můžete hlasovat o nejlepším hráči sezóny z 1.B třídy sk. B Královéhradeckého kraje. Kdo jím bude, je jen na vás! Hlasovat bůžete každý den, registrovaní členové každou hodinu, a to až do 31. ledna 2022!

BRANKÁŘ:

Filip Švehlík - Gólman Sokolu Stěžery, obdržel nejmíň gólů na počet odehraných minut vůči ostatním týmům, týmu pomáhá nejen zkušenostmi ale i skvělými výkony.

 

OBRANA:

Jakub Lán - Kapitán rezervy hradecké Slavie, organizoval hru B týmu, jeden z nejlepších v soutěži.

Jakub Vácha - Je jistotou Sokolu Stěžery, byl v zadních řadách znát! Hráč, který se v soutěži obchází velmi těžko a Stěžery, jako nováček který postoupil z Okresního přeboru, jsou velké překvapení.

Boris Markarjanc - Stoper Slavoje Předměřice svým příchodem pomohl zabezpečit obranu, a oproti minulým sezonám hrají lepší polovinu tabulky.

 

ZÁLOHA:

Matěj Franta - Jeden z nejrychlejších křídelníků v soutěži, gólově táhl vedoucí Třebeš, svou rychlostí a přesným zakončením trápil všechny obrany.

Michal Hloušek - Řídil hru hradecké Slavie ze středu hřiště, přispěl 3 góly a mnoha asistencemi, pro soutěž nadstandarní hráč.

Jan Žaloudek - Záložník Kosiček odváděl po celou sezónu skvělou práci pro tým jak dopředu tak dozadu, odměnou mu je 8 gólů, a 8. místo Kosiček v tabulce.

Ondřej Pulkrábek - Mladý halfbek Slavie s útočnými výpady. Za půlsezóny 9 gólů z jeho pozice je super vizitka.

 

ÚTOK:

Pavel Smrček - Útočník Meziměstí gólově táhne celý tým, a i přes horší start do soutěže. Tým, který hrál poslední roky spodek soutěže, je na krásném 5. místě.

Roman Čopík - Střelecký král soutěže! Přiroval bych ho k Vardymu. 15 gólů je neskutečná vizitka a Vamberk se má v útoku o koho opřít!

Jiří Gabriel - Útočník Stěžer. V zápase s Lípou nad Orlicí se mu povedlo vstřelit 5 gólů za poločas, Stežerám pomáhal především výkonem pro tým a spoluhráčům góly hlavně chystal.

 

Vítězové SESTAV PODZIMU se mohou těšit na ceny od Pivovarů Lobkowicz v hodnotě 11.000,-Kč!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 03.12.2021 12:07 do 31.01.2022 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.