Pivovary Lobkowicz SESTAVA ROKU - Plzeňský | Krajský přebor, 2021-2022

Datum kola: 23.06.2022

0

Mysleli jsme si, že výběr nejlepší jedenáctky roku bude jednodušší, ale ani trenéři, kteří nám zasílali své ideální jedenáctky, moc nepomohli, jelikož se mnohdy lišily od podzimních, případně se v průběhu jara objevila nová jména, která hlavami porotců zamávala. Nicméně jsme to dali dohromady! Při skládání sestavy jsme se rozhodli trochu upřednostnit první dva celky soutěže, kterým jsme vyčlenili dvě místenky do sestavy ročníku 2021/22, zbytek míst pak podle pořadí týmů v tabulce. Složení vypadá následovně:

BRANKÁŘ:

Jan Schimmer (HB) - Nastoupil do všech soutěžních zápasů a neodehrál pouze 15 minut! Těch 15 minut (10 + nastavení), které musel po červené kartě strávit mimo hřiště za zákrok mimo vápno, aby zabránil inkasování branky. Jednoznačně jeden z nejvytíženějších brankářů soutěže a zároveň výborný brankář. Jeho přednosti jsou i díky výšce ve vzduchu a hra nohama. Vychytal šest nul!

 

náhradník: František Jarolím (NÝR)

 

OBRANA:

Lukáš Aubrecht (RAD) - Ač se nejedná o obránce, spoustu trenérů ho s ohledem na radnický systém hry na této pozici vidí. A jelikož v záloze už není místo a Lukášovi tento post nevadí, necháme ho zde. V sestavě by ho chtěla mít spousta trenérů. Ve hře spíše góly připravuje, ale umí i vystřelit.

 

Tomáš Korelus (DOM) - Kapitán domažlické Benfiky, který posledních pár soutěžních zápasů kvůli zranění nedohrál. Přesto se ale podílel výrazně na tom, že jeho tým obdržel pouze 23 branek. On sám dvě vsítil a zaznamenal 8 žlutých karet.

 

Jakub Pavlík (NÝR) - Zejména na jaře se výkonnostně zvedl a pomohl Nýrsku ze středu tabulky až téměř na vrchol. Jedná se navíc o netrestaného obránce, což trenér vždy rád uvítá a na svém kontě má 5 vstřelených branek. Na jaře jeho tým obdržel pouze 17 branek, celkem pak 41, což je druhé nejmenší číslo v soutěži.

 

náhradníci: Antonín Lavička (HB), Jakub Kohout (LHO), David Král (ZRU)

 

ZÁLOHA:

Jan Bayer (VEJ) - Těžko vybrat ze záložních řad Vejprnic jedno jméno, a to nejen s ohledem na kvalitní výkony všech, ale i na zranění a účast na zápasech. Nicméně se na Honzovi shodlo i několik trenérů, stojí za ním kladná statistika v počtu devíti vstřelených branek a mnoha asistencí.

 

Adam Vlček (LHO) - Adam má na svém kontě 6 gólů. Ale kvůli tomu v sestavě roku není. Shodlo se na něm několik trenérů, nastupuje pravidelně, podporuje spoluhráče jak směrem dopředu, tak i dozadu. A hlava stále nahoře.

 

David Míka (CHO) - Kapitán Chotíkova je ve svém věku stále k nezastavení. S perfektní kopací technikou dokáže překvapit nejednu obranu soupeře. Nasázel 11 branek a obdržel pouze 3 žluté karty.

 

Antonín Vlček (DOM) - Tonda nejde pro záchrannou brzdu daleko, i proto viděl žlutou kartu osmkrát. Pětkrát skóroval, ale spíše branky připravoval. Šikovný mladý středopolař, který pomohl k postupu do divize.

 

Tomáš György (NÝR) - Jméno, které se v sestavách jednotlivých zástupců týmů objevilo vůbec nejčastěji. Šikovný záložník ze šumavského podhůří, jenž nosí kapitánskou pásku na ruce, dovedl svůj tým ke druhému místu v krajském přeboru. Ve statistikách navíc obsadil 8. místo se 14 brankami. Statistiky mu jen hyzdí jedna červená karta.

 

náhradníci: Luděk Leitl (TLU), Adam Král (ZRU), Tadeáš Koudele (HB), Ondřej Kotrnoch (LHO)

 

ÚTOK:

Václav Šperl (HOL) - Druhý nejlepší střelec soutěže a zkušenost sama. I přesto, že se Holýšovu nedařilo podle představ, dokázal se prosazovat a svými brankami pomoci týmu k mnoha bodům. 

 

Tomáš Knapp (NEP) - Tomáše nelze v sestavě roku opomenout. Nasázel dle statistik 26 gólů, spoustu jich připravil a pro děcka v Nepomuku je velikým vzorem. Stejně jako u nýrského kapitána je jeho jméno to vůbec nejskoňovanější.

 

náhradníci: Imrich Varga (NÝR), Adam Heller (VEJ), Michal Pelnář (BOL)

 

Do přiložené galerie jsme vložili momentky z průběhu celé sezóny. V dohledné době se zároveň můžete těšit na sestavy jednotlivých zástupců týmů v krajském přeboru!

 

A máme pro vás jednu změnu. Průběžně získaná procenta nově nebudou zobrazena, aby nebylo vidět do poslední chvíle, jaký z hráčů má náskok a překvapení o vítězi tak bylo až do posledního momentu :)




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.06.2022 10:00 do 31.07.2022 17:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.