Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nedělní liják spláchnul i Lhotu, jízda Tachova pokračuje!


Branky


32

Tachov se stále veze na vítězné vlně – v uplakaném nedělním odpoledni porazil Lhotu vysoko 9:0, když již po půli bylo rozhodnuto. Třikrát se prosadil Hudec, třikrát Lanfranchi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tachov začal dobře - v 5. minutě si došel dozadu pro míč Lanfranchci, vysunul Pavla Kořínka, ten obešel nešťastně vyběhnuvšího brankáře a Hudec měl do prázdné snadnou pozici – 1:0. Skvělý nástup domácích pak ve 14. minutě potvrdil svým prvním gólem v zápase Lanfranchi – 2:0. Hrálo se v podstatě na jednu branku a brzy Tachov přidal další gól – Habart našel oslavence Brauna a ten technicky ze šestnáctky zvýšil na 3:0. O chvilku později zafungovala pravá strana domácích – Habart našel P. Kořínka, ten posunul na Hudce, jež v jasné pozici negrdil a Lanfranchi zvýšil do prázdné na 4:0.

 

Bylo rozhodnuto a diváci si kladli otázku, zda se nebude opakovat scénář předchozích zápasů, kdy Tachov při jasném výsledku prvního dějství následně ubral. Opak byl pravdou. Již po čtyřech minutách překonal ofsajdovou past na Hudce P. Kořínek a příhru Brauna vyšperkoval gólovkou na Lanfranchiho – 5:0, hattrick byl na světě! Pak přišly velké chvíle Lukáše Hudce – během dvou minut trefil tyčku a dal dvě branky. Svůj výborný výkon pak uzavřel v 75. minutě, kdy zvýšil již na 8:0. Definitivní podobu dal výsledku zápasu chvíli před závěrečným hvizdem po přihrávce Lanfranchiho Nieves – 9:0.



Ohlasy k zápasu


FK Tachov
Jaroslav Pták, trenér: Utkání jsme si užili. Za mírného, ale vytrvalého deště jsme hráli od začátku s chutí, dařilo se nám dobře kombinovat a vytvářet si množství šancí, z nichž jsme do poločasu proměnili čtyři. Dařilo se nám zastavovat pokusy o brejky v bezpečné vzdálenosti od naší branky Mám radost z toho, že jsme druhý poločas byli stále hladoví a koncentrovaní, což se nám v minulých zápasech doma v druhých poločasech moc nedařilo. Přidávali jsme další branky po hezkých kombinacích a užívali jsme si naší dobrou formu. Jsem radši o to víc, že jsme oproti minulým zápasům změnili rozestavení, abychom byli ještě ofenzivnější a variabilnější a vyplatilo se to. Stále se učíme nové věci a já jsem za sebe moc rád, že mají kluci velkou chuť a baví je to... Přesto musíme být pořád pokorní a dál intenzivně pracovat. Čekají nás brzy náročné zápasy a tak doufám, že na ně budeme dobře připravení...

TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: Když soupeři dovolíte... A my jsme dovolili fakt hodně. Tachov to umí a dokázal toho využít. V Tachově jsou fotbalisti jeden jako druhý, ale dali jsme jim toliko prostoru, že by to využil jakýkoliv jiný soupeř. Chtěli jsme hrát ze zabezpečené obrany, stejně jako v Nýrsku, ale když jsme v desáté minutě dostali druhý gól, tak to bylo složité. Tachov ani nepotvrzoval pravidlo, že čím více dá branek, tím více poleví... Právě naopak. Čím více gólů dali, tím lépe hráli. Mrzí mi způsob, jakým jsme prohráli. Přijeli jsme už na hřiště poražení a podle toho to pak vypadalo. S tímto přístupem jsme nemohli Tachovu konkurovat.



Sestavy


FK Tachov
M. Langr [-] - J. Šuranský [-] (80. J. Šroub [-] ) , M. Braun [-] , P. Sláma [-] , T. Vejvoda [-] (80. V. Mráz [-] ) , L. Hudec [-] (84. G. Nieves [-] ) , P. Kořínek [-] , G. Lanfranchi [-] , J. Viterna [-] , T. Habart [-] , A. Kořínek [-] (84. D. Bulaiev [-] )

TJ Sokol Lhota
Š. Smola [-] - J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] (67. M. Šindelka [-] ) , V. Suda [-] (46. T. Diviš [-] ) - J. Horník [-] , M. Kotrch [-] , P. Suda [-] , A. Vlček [-] , J. Jaroušek [-] , O. Kotrnoch [-] (40. J. Eliášek [-] ) - M. Švehla [-] (67. D. Fikerle [-] )

ŽK: 83. G. Lanfranchi - 26. A. Vlček , 89. M. Šindelka .
Hráči zápasu: G. Lanfranchi , L. Hudec .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - ŠNAJDR David, MOLEK Eduard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Spěváček
Tip experta: výhra domácích

Do Tachova přijede nepříjemný soupeř ze Lhoty, ale to nemění nic na tom, že je Tachov favorit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích