Litultovice chtějí hrát atraktivní fotbal

0

Už třetí sezónu se Litultovice připravují pod vedením náročného kouče Adama Haase. Ten pro náš server prozradil několik žhavých novinek o svém týmu. 

 

Nejdříve se trenér Adam Haas o změnách v kádru: "Po jarní sezóně odešel Jan Honig, který byl v Litultovicích dlouhodobě nespokojený s naší prací, Aleš Kareš, který odmítl dělat brankářskou dvojku, Tomáš Mrázek, který nezapadal do celkové koncepce týmu, a Vít Palyza, který na jaro v podstatě ani nezačal trénovat. V dorostu skončil Adam Korbel, ovšem ten jde zkusit štěstí do vyšších soutěží. Tým posílil Karel Raida, který skončil v dorostenecké kategorii, Stanislav Konečný a Arnold Balek, kterým se už nelíbilo v Dolních Životicích, kde byli na hostování, a zejména Oldřich Minarčík ze Slavie Opava a Kamil Janetzký ze Stěbořic, kteří pro nás představují významné posily, které by nám měly pomoct splnit vytýčené cíle".

O cílech svého klubu se kouč rozhovořil následovně: "Pokud se jedná o cíle pro následující sezónu, je jich několik. Některé jsou již splněny, další jsou čistě interní, pročež je zveřejňovat nebudu, některé si nechám pro sebe z jiných důvodů. Asi nejdůležitějším cílem, který se pokusíme dosáhnout, je získat alespoň o deset bodů více než v uplynulé sezóně, nastřílet alespoň tolik branek, kolik jsme nastříleli v minulém soutěžním ročníku a obdržet jich nejméně o patnáct méně. A ZEJMÉNA hrát po celou příští sezónu ještě o něco pohlednější a atraktivnější fotbal, aby se ještě o něco zvýšila divácká návštěva doma i venku a aby na fotbal konečně zavítali všichni fanoušci či diváci bez ohledu na jejich politickou příslušnost v obci nebo jejich osobní sympatie či antipatie; kluci by si to zasloužili! " .

Favorit Budišov a Vřesina.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou