HISENSE Hráčem Podzimu, III. třída Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 15.11.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ondřej Ostrýž

75%

Ondřej Ostrýž je jednaatřicetiletý útočník z TJ Věchnov, za který tuto sezónu nasázel již 14 gólů, to stačilo na druhé místo v tabulce střelců po Dominiku Havlíkovi z Hamrů. Největší střeleckou fazónu chytil z počátku sezóny a ta vyvrcholila v hattrick proti Velké Losenici a ve čtyři góly do sítě Křižanova B, to je 7 gólů za pouhé 2 zápasy! V druhé polovině ho a jeho tým však čeká velká bitva o lepší umístění, na Jimramov ztrácí 10 bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. David Starý 9%
3. Pavel Jelínek 9%


0

Nejlepším hráčem první části sezóny III. třídy okresu Žďár nad Sázavou se stává Ondřej Ostrýž, věchnovský kanonýr! Ostatní hráče předčil o spoustu procent, protože na druhém a třetím místě, oba po devíti procentech, byli David Starý, brankář rovněž Věchnova, který si připsal nejvíce čistých kont, a Pavel Jelínek, stálice v obraně Březí-Březského, které je zatím nejbližším pronásledovatelem favoritů z Jimramova, ztrácí na ně pouhé dva body.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.