Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší

3

Jdeš se podívat na fotbal? Nafotit pár snímků pro svoje fotbalové kamarády a oblíbence? Nebo dokonce o víkendu pravidelně objíždíš zápasy v okolí či máš trochu lepší foťák a chceš ho někde vyzkoušet? Tak zpozorni, protože na tři kliknutí můžeš všechny podobné informace jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu. A rovnou na tom nejsledovanějším místě, které amatérský fotbal má! Minimálně tím pomůžeš svému oblíbenému týmu, aby byl pořádně vidět.

Často nám fanoušci píší, že u reportů jejich oblíbeného týmu nemohou najít žádné fotky. Případně, že je mají, ale nevědí jak a kam je poslat. Proto jsme přidali možnost, jak snadno a rychle k libovolnému zápasu sdílet nejen fotky, ale třeba i krátký popis gólových situací a jiných zajímavostí, které o zápasu víte, nebo jste je osobně viděli. 

 

Fotky a informace nám muže přes magické růžové tlačítko poslat úplně každý registrovaný uživatel. Pokud jím ještě nejste, zabere to jen dvě minuty. Chcete se s fanoušky podělit třeba i fotky z rozcvičky nebo oslavy vítězství po zápase, také žádný problém.

 

A pozor, ověřený fotograf může dokonce fotky rovnou zveřejnit na webu. Stačí si v registrované sekci zvolit roli „fotograf“. Autorizovaným fotografem můžete být pro jeden svůj hlavní klub (záložka „Můj klub“) a dále pro libovolný počet ostatních týmu, které si přidáte v záložce „Můj oblíbený klub“. 

 

Administrátoři klubů spravují a řídí mimo jiné i to, kdo bude ověřeným fotografem. 

 

Registrovaná sekce je zároveň ta nejrychlejší cesta i pro stávající informátory, jak z pozápasového posezení v hospůdce poslat redaktorovi informace, včetně ohlasu trenéra, pokud ten svojí vlastní registraci ještě nemá.

 

A další „bombónek“. Registrovaní uživatelé budou moci brzy známkovat výkon týmu (později i jednotlivců) a také rozhodčích.

 

Pokud si přidávání fotek a sdílení informací chcete vyzkoušet i pro přípravné období, brzy uvolníme stejnou možnost, která nebude omezená na mistrovské zápasy. Dovolí vám sdílet informace k libovolnému fotbalovému tématu, ať už je to přestupová kachna, přátelský zápas, turnaj nebo jiná zajímavá informace.

 

Pokud narazíte na nějaké potíže nebo nejasnosti, pište nám do diskuze.  Případně na info@fotbalunas.cz

Uvítáme i tipy a zlepšováky, které byste chtěli na portálu vidět.

 

Všechny aktivity a sdílené informace už se nyní také započítávají do bodového konta uživatele, takže nemarněte čas a získejte náskok. 

 

Do fotek nepřidávejte žádné vodoznaky, ani autorské podpisy. U nahraných fotek je zobrazeno jméno autora, které bude umožňovat proklik na jeho uživatelskou kartu, kde se zobrazí jednak přehled sdíleného obsahu, ale také místo pro uvedení osobních stránek autora, jeho blogu, fotoslužeb apod. Nepřijdete tedy ani o možnost propagovat svoje služby. Spolu s uživatelskou kartou budou dostupné i rozšířené statistiky (hráčské, trenérské, multimediálního obsahu, tip ligy, apod.).

 

STRUČNÝ NÁVOD PRO FOTOGRAFY

 

1. U zápasu, ke kterému chcete poslat informace, použijte růžové tlačítko se symbolem „+“. Pokud již nejste přihlášeni, budete k tomu vyzváni.

 

2. Pokud máte nějaké informace k zápasu, které chcete odeslat redaktorovi, vyplňte je na kartě report.

Vyplňte textové informace na kartě report (foto návod – 14), v místě pro zadávání textu (15). K odeslání textových informací dojde až po stisknutí tlačítka odeslat (15b) Informace k zápasu můžete odeslat i bez fotografií. Report a fotky nejsou na sobě závislé. 

 

Tip: Pokud budete nahrávat i fotky, doporučujeme odeslání textu (15b) udělat jako poslední. Pokud ho uděláte nyní, budete se muset pro nahrávání fotek znovu vrátit pomocí kliknutí na růžové tlačitko.

 

3. Fotky vložíte na kartě „Obrázky do galerie“

Pokud nechcete posílat žádný text redaktorovi, přejděte na kartu Obrázky do galerie (16). Pomocí tlačítka Vybrat soubory (17) zvolte jednu nebo více fotek k nahrání. Pak pokračujte pomocí Spustit nahrávání (18), po krátké chvíli uvidíte vaše fotky zobrazené a můžete volitelně přidat ke každé popisek (20). Pokud už nechcete žádné další fotky přidávat (opakováním 17 a 18), dokončete uložení fotek tlačítkem Odeslat (19). A máte hotovo. V případě potřeby můžete kdykoliv později poslat další fotky.

 

Fotky od autorizovaných fotografů se zobrazí rovnou na webu. První nahraná fotka od prvního autorizovaného fotografa se zobrazí současně jako náhledová pro celý report.

 

Fotky od neautorizovaných uživatelů jsou uloženy a čekají na zpracování redaktorem. Pokud se dlouho neobjevují na webu, kontaktujte info@fotbalunas.cz.

 

Zde naleznete stručný návod, jak se registrovat a zvolit si role. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2022 21:52
A
19. 8. 2019 15:36
Dobrý den a co video? Mám např.3-4 sekundy, ale i když máte "poslat report, video, foto" video nahrát nejde, nezobrazuje se v souboru, pokud v dalším kroku, po zmačnutí růžového tlačítka zvolíte "Obrázky do galerie", nahrávání nefunguje a +vybrat soubory - zobrazí se v PC pouze fotky...nikoli videa (mp4).

s pozdravem

Václav Šroubek
12. 9. 2016 19:35
Z utkání jsem měl obavy, ale nakonec to bylo jasné utkání ke kterému nám pomohly v 1.poločase domácí velkýma chybami, 2.poločas už se víceméně pouze dohrával i když domácí ještě bojovaly tak jsme vyhráli zaslouženě a nyní se těšíme na nedělní zápas s Velenicemi.

Ostatní čtou