ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - Od začátku sezóny si jdem za svým cílem, za hattrick jsem rád, ale důležité jsou 3 body, říká hráč 17. kola, Jan Pilař

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 18. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Vítězem se stal hráč Křizanovic, Jan Pilař. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Přestože jsi skončil v hlasování až druhý, tak jak si myslíš, že sis vysloužil místo v sestavě kola?
Sestavu kola jsem si nejspíš vysloužil tím, že jsem dal hattrick, ale pochvala patří určitě celému týmu za předvedený výkon.
Jak by jsi ohodnotil svůj výkon proti Slatiňanům?
Nemůžu hodnotit jenom sám sebe, jsme tým, a zrovna to vyšlo, že mě to tam spadlo. Jsme rádi že dáváme gól všichni ne jen jedinci.
Jak probíhala tvá fotbalová kariéra?
V šesti letech jsem začal hrát fotbal v Křižanovicich za žáky, kde jsem strávil asi šest let mezi staršíma klukama. Ty pak odešli do dorostu a my mladší jedinci šli hrát za žáky do Svídnice. V dorostu už nás ve Svídnici taky moc nezbylo, tak jsme udělali společný tým právě se Slatiňanami, kde jsem strávil skvělé sezóny a dokonce jsme vybojovali postup až do Krajského přeboru. Jenže v osmnácti letech, kdy se Křižanovice trápily u dna tabulky, mě požádal trenér zda už bych nechtěl jít zkusit hrát za chlapy, neváhal jsem, všechny kluky z Křižanovic jsem znal, tak jsem se připojil k týmu.
Co tě ve fotbale naplňuje? Jak jsi se k fotbalu vlastně dostal?
Ve fotbale mě naplňuje určitě dobrá parta, co v Křižanovicich máme. I když ty tréninky by se mohli zlepšit. K fotbalu mě vždycky vedl táta a brácha byl můj vzor proto být lepší.
Křižanovice mají momentálně skvělou formu. Čím to je?
Po povedeném podzimu, kdy jsem bohužel odehrál tři zápasy kvůli zranění, byl jasný plán na jaro a bojovat o top 3, je hezké, že se nám daří, ale každý zápas začíná od nuly a musíme do toho dát co nám zdraví dovolí.
Vstřelil jsi v tomto kole hattrick. Ty jako stoper dokážeš střílet tolik branek?
Jak jsem zmiňoval moje zranění, tak museli nastat změny v základní sestavě, takže na stoperu už místo nemám a jsou tam lepší kluci, kteří to zvládají náramně, pro mě se vyskytla možnost jít do útoku, tam ale máme přetlak takže musíme bojovat o sestavu.
Jaké máš koníčky mimo fotbal?
Občas se kouknu na hokej a aktivně jezdím podporovat Pražský klub.
Jak vidíš svou budoucnost ve fotbale?
Pokud to zdraví dovolí, nadále budu pokračovat v Křižanovicich, kde máme skvělou partu, o jiném týmu jsem nikdy nepřemýšlel.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.