ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 3.kolo Divize E - Slavičínský kapitán Petr Švach věnuje svoji geniální branku z Hodonína své osmileté dcerce Evě

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 3. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratulace k hráči kola, v Hodoníně jste vyválčili jeden bod, ten určitě berete?
Věděli jsme, že to bude těžký zápas. Myslím si, že jsme odehráli slušné utkání a bod tomu odpovídá, protože Hodonín má kvalitu.
Tobě se podařilo dát branku z poloviny hřiště a gól obletěl rázem všechna média...
Určitě je to můj nejhezčí gól v kariéře. Vyplynul z momentální situace, kdy jsme stáli po obdržené brance u půlky a jen jsem mrkl na soupeřova brankáře, co dělá. Už dle nákopu šlo vidět, že balon letí dobře. Tři čtyři vteřinky jsem čekal s napětím, co bude a pak na mě padla euforie.
Jak Tě vůbec napadla taková myšlenka, ta se přece neurodí v hlavě jenom tak...
Se spoluhráčem Ondrou Školníkem jsme si říkali, že nějak podobně by to šlo udělat a nemuselo by to být ani hned z rozehrání. Že gólmani bývají venku z brány. Šlo jen o to zkusit to v zápase. Jenže přímo v utkání tě to nenapadne. Nebo až tři sekundy po rozehrání. Teď mě to napadlo ve vteřině.
O víkendu hostíme doma Přerov. To asi nebude jednoduché utkání?
Bude to těžké utkání. Každý zápas v divizi je těžký, když k tomu přistoupíme laxně nebo jej podceníme, tak jsem přesvědčený, že se nám to vymstí.
K vidění bude zanedlouho Valašské El Clásico, tedy derby proti Brumovu. Jak se na něj těšíš?
Osobně se těším na Brumov. Jsem rád, že je zpět v naší soutěži, protože zápasy s Brumovem jsou jiné než s ostatními týmy jak z pozice hráče, tak z pozice diváka. Tohle derby tady bylo roky rokoucí a je jenom dobře, že se zápas vrátí.
Ve vašem týmu je nebývalá marodka, sestava se pořád mění.
Je pravda, že teď nás potkalo hodně zranění. Při zápase se to může stát každému, ale jinak každý sám ví, co pro své zdraví dělá či ne. Regenerace je důležitá a každý by se měl starat o své tělo.
Komu svoji branku z Hodonína věnuješ?
Své dceři Evě, i když ta fotbal téměř nesnáší, ale možná se to po víkendu změní...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.