HISENSE SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 13.06.2023

0

Sezóna 2022/2023 nám nabídla 182 zápasů, kde spolu soupeřilo 14 týmů. Sestava roku se vybírá opravdu složitě, jelikož každý z týmů odehrál tuto sezónu opravdu se srdcem na pravém místě a snahou se probojovat výš v tabulce. Nakonec z toho vzinkla jedenáctka, která se tvoří z jedenácti skvělých fotbalistů různých ročníků a herních stylů, kteří dokázali, že dokážou svůj tým podržet v těžkých situacích a zaslouží si zde své místo. Složení té nejlepší sestavy za uplynulý rok v okresním přeboru Plzeň-Jih vypadá následovně: Vítěz hlasování hraje o hodnotné ceny od Hisense, jako například televize nebo soundbar.

Brankař: 

 

Štěpán Bacík (Merklín) - Brankař druhého Merklína předvedl, že v bráně dokáže svůj tým podržet jako žádný jiný brankař v soutěži. Svými obětavými zákroky dokázal osmkrát udržet nulu a s Merklínem získal konečných 62 bodů, které nakonec stačili pouze na druhé místo. V těžkých chvílích však nepomáhal svému týmu pouze z pozice zdi, přes kterou nesmí projít gól. V nejdůležitějším zápase proti Spálenému Poříčí trefil z brány přes celé hřiště bránku soupeře a poslal svůj tým do vedení 2:0. Svými výkony počas celé sezóny dokázal, že si své místo v sestavě roku nepochybně zaslouží a reprezentuje tak Merklín v této elitní sestavě.

 

 

Obrana:

 

Janko Yankov (Merklín) - Obrana Merklína byla v této sezóně jedna z nejpevnějších, ne-li ta nejpevnější. Dalším důkazem je obránce Janko Yankov, který se často zapojoval nejen do obrany, ale i to útoku. Pro Merklín tvořil vlastně defenzivní střed, který dokázal rozrážet útoky soupeřů, ale také se zapojit do útoků svého týmu. Za sezónu vstřelil 8 branek a svoje místo si vybojoval svými konzistentními výkony přes celou sezónu a stává se druhým vyslancem Merklína.

Petr Lang (Radkovice) - Komplexní bek Radkovic, které se umístili ve vyšší polovině tabulky. Petr Lang je pevná podpora Radkovic, které se na něj spoléhali nejen na pozici beka, ale zahrál si i zálohu a dokonce brankaře. Celou sezónu byl pevnou a stabilní mašinou Radkovic, které se na něj spoléhali i v těch nejtěžších chvílích. 

Martin Chára (Kasejovice) - 34letý kapitán Kasejovic, který dokázal svůj tým vést až k příjemnému středu tabulky. V napínavých zápasech byl nepostradatelnou posilou svého týmu. Dokázal motivovat tým i v těch nejtěžších zápasech, ale sám předváděl skvělé výkony, které ho nakonec dostali až do sestavy roku, kde si své místo nepochybně zaslouží.

Jakub Tupý (Spálené Poříčí) - 22letý obránce vítězného týmu celé sezóny, který se předvedl hlavně svými zkušenostmi, dobrou technickou a tělesnou hrou, i přes svůj nízký věk. V celé sezóně neodehrál pouze 26 minut, a to také svěčí o důvěře, které se mu v Poříčí dostává. Svými stabilními výkony podržel celou obranu lídra tabulky a přesně takový hráč se do naší sestavy hodí.

 

 

Záloha:

 

René Šatava (Seč) - Zkušený záložník Seče, který si našel místo v nejlepší pětici střelců soutěže. Svými góly výrazně pomohl Seči ke konečnému umístění v tabulce. Je to klíčový hráč celé Seče, která v něj důvěřovala celou sezónu a tento tah se trenérovi vyplatil. Přes celou sezónu vstřelil přes 20 branek a svoje místo si v naší sestavě zaslouží svou dobrou technickou, ale i kombinační hrou.

Michal Vladař (Nepomuk B) - Nejmladší článek naší sestavypro Nepomuk byl cenná podpora, která nastřílela přes 16 branek. Svojí mladou dravostí překvapoval všechny obrany v soutěži a jeho velká rychlost mu přitom jen pomáhala. Technická stránka tohoto hráče je na velmi dobré úrovni a jednoznačně se jedná o jednoho z největších talentů Nepomuku.

Petr Bilik (Stod) - Petr Bilik je důležitou součástí celé hry Stodu, tvoří velkou část všech akcí Stodu a nemalou součástí se zapojuje do útoku, ale i do obrany. 27letý hráč, který se nachází v jedné ze svých nejlepších sezón, ukázuje počas celého roku, jak platným a zkušeným hráčem pro Stod je, tím si zaslouží svoje místo v této sestavě.

Pavel Malý (Žákava B) - Záložník mladého a dravého týmu Žákavé, která má za cíl připravit mladé hráče z jejich juniorů do seniorského fotbalu. Pavel Malý je krásným příkladem, že to sklízí své ovoce. Umístil se na prvním místě střelců za celou sezónu s celkovými 37 brankami. Je klíčovým hráčem Žákavé, pro kterou 24letý hráč byl hlavním ofenzivním faktorem v uplynulé sezóně. Asi není třeba dále vychvalovat kvality Pavla Malého a jen říct, že své místo má v elitní sestavě jasné.

 

 

Útok:

 

Daniel Tesárek (Stod) - Kdo jiný než dvojice, která se v sestavách kola ukazovala nejčastěji ze všech v útoku, by mohla nakonec reprezentovat okresní přebor z Plzně-Jihu. Daniel Tesárek je dalším výborným hráčem třetího Stodu, který do této sestavy vyslal hráče, jenž se sice zapsal pouze s devíti brankami, ale tvořil většinu akcí svého týmu a v tabulkách asistencí by figuroval na prvních místech. Jeho technická a kombinační stránka je na té nejvyšší úrovní, kterou v okresním přeboru můžeme dostat a své místo si zde nepochybně vybojoval.

Jiří Šefl (Spálené Poříčí) - Druhý nejlepší střelec celé soutěže, který v této disciplíně dominoval už od samotného začátku. Spálené Poříčí, které vyhrálo naši soutěž, tvoří spousty skvělých a talentovaných hráčů a Jiří Šefl dokázal vždy správně udělat tečku na konci akcí svého týmu. Samozřejmě, že se do akcí svého týmu aktivně zapojoval a kombinační stránka tohoto hráče je taktéž na vysoké úrovni. Své místo si vybojoval svými stabilními výkony, které zhmotnil v 36 gólů za celý rok.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.06.2023 18:00 do 31.07.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.