HISENSE SESTAVA KOLA - 22.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 27.04.2024

0

Ve 22. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Jakub Abrahám (Městečko) - Brankář Městečka byl velmi důležitým článkem šťastného vítězství v těžkém zápase se Mšeckými Žehrovicemi. Ohnivce podržel v každém poločase důležitými a leckdy i těžkými zákroky, za které byl odměněn nejen vítězstvím, ale také čistým kontem.

 

Jaroslav Kloub (Janov) - Velezkušený fotbalista odehrál na kraji obrany velmi dobrý zápas proti hředelskému béčku. Do defenzivy si splnil veškeré povinnosti, cesta přes něj vedla jen sporadicky a nebál se podpořit i útok, o čemž svědčí ukázkově zavřená zadní tyč při třetí janovské brance.

 

Petr Mezei (Lužná) - Na pozici stopera odehrál v Jesenici velmi dobrý zápas. Nepříjemný soupeř se snažil dobývat luženskou tvrz, ale to se mu podařilo i díky skvělé práci a dirigování svých spoluhráčů jen jednou.

 

Václav Hornof (Pavlíkov) - Velmi nadějný fotbalista v dresu Pavlíkova na stoperské pozice v těžkém duelu se Senomaty nejen že nezklamal, on v něm vynikal! Souboj defenziv nakonec vyhrála jak ta pavlíkovská, tak i senomatská. Berani překonávali pavlíkovské zadní řady marně, na čemž má mladičký stoper velkou zásluhu.

 

Tomáš Pichner (Senomaty) - Další velmi vytížený defenzivní hráč vzájemného duelu Senomat s Pavlíkovem. Na pravém beku si odehrál své, nebál se vyrazit i dopředu a zaměstnával tak neustále obranu soupeře. V zápase byl při chuti, nechyboval a patřil k těm nejlepším na hřišti. Cesta přes něj nevedla.

 

Marek Bradáč (Janov) - Po delší době se v sestavě kola objevuje také janovská opora s osmnáctkou na zádech. Pověst dravého kanonýra a snajpra je minulostí, nyní se Marek přesunul do záložní řady, odkud zásobuje své spoluhráče přesnými a leckdy i gólovými nahrávkami. V derby si připsal jeden gól, kterým podtrhl suverénní janovskou jízdu.

 

Jan Stehlík (Lužná) - Další luženský mladík, který svým výkonem zaujal. V Jesenici ukázal, že mu přechod do dospělého fotbalu nebude činit žádné problémy. Na velkém hřišti soupeře byl hodně vidět a zařídil důležité vyrovnání, které nakonec vedlo ke třem bodům.

 

Robert Henzély (Lubná) - Výkon Lubné byl v Zavidově takový všelijaký. Unavený začátek bez náboje, po inkasované brance výkon jak z učebnice a druhý poločas zase útlum. Robert si ale dokázal po celý zápas udržet aktivitu a chuť hrát. Odměnou mu bylo nejen vítězství, ale také dva góly, kterými přispěl k vysoké výhře nad béčkem Zavidova.

 

Martin Hranai (Lubná) - Stejně jako lubenský útočník, který má na svém kontě stejný počet zásahů jako jeho spoluhráč ze záložní řady. I expustovětský snajpr se probudil a dvěma góly pomohl Baníku k dalšímu vítězství. Obrana soupeře s ním měla plné ruce a nohy práce.

 

Jan Husák (Tatran) - Velmi povedený výkon a tři góly během necelé čtvrt hodiny. To je vizitka útočníka Tatranu, který si dokázal udělat prostor a elegantně se obtáčet kolem bránících hráčů, kteří si s ním nevěděli rady. Důležitý hattrick do sítě Kněževsi přinesl zelenobílým plný počet bodů.

 

Ondřej Čumpelík (Roztoky) - V dalším zápase ukázal, že mu ofenzivní pozice vyhovuje. V těžkém zápase s Pustověty zařídil druhý gól TJR a kdyby na začátku utkání proměnil Krejča tutovku po jeho centru, mohl mít na kontě i asistenci. I tak stál ale výkon fyzicky zdatného fotbalisty za povšimnutí a jeho místo v sestavě kola je zcela zasloužené.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.04.2024 22:37 do 01.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.