HISENSE SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 11.05.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Pešek, člen kádru Rakovníku, který se svým klubem nastoupil proti silnému celku z Příbrami. Aktuálně vedoucí tým soutěže ale utkání zvládl výrazně lépe, když zvládl vstřelit hned pět branek a odnesl si plný počet bodů - Tuchoměřice navíc prohrály s Kladnem, což pro Rakovník znamená tříbodové vedení na vrcholu tabulky! Pešek zaznamenal mnoho pojišťujících zákroků, které napomohly zbytku kádru k jednoznačné výhře. Gratulujeme!

Druhým členem sestavy je Brož z Kosoře, který se svým klubem zvítězil proti Vestci. Domácím se v zápase vůbec nedařilo, čehož Kosoř využila několika útoky, přičemž hned pět z nich proměnila v branku. Brož byl jedním z ústředních článků klubu, navíc vstřelit pojišťující pátou branku.

Dalším článkem v sestavě je Polák, hráč z Podlesí, které v zápase s Nelahozevsí zvládlo vstřelit hned tři branky a dosáhlo tak na zisk dalších tří bodů do tabulky. Polák sám o sobě vstřelil jednu z nich, ta se navíc ve výsledku ukázala jako decisivní.

Dále tu máme hráče z Klecan, Svátu. Ten se zapsal do tabulky střelců proti ze Sedlce-Prčic, který tým porazil rozdílem čtyř branek. Klecany tak i díky Svátovi získali tři body do tabulky. On osobně se postaral o poslední gólový zásah jeho týmu.

Pojďme se podívat na další hráče. Malý se svým Jílovištěm porazil slabšího soupeře z Votic rozdílem sedmi branek, ke kterým v mnoha případech sám herně přispěl. Malý nedokázal vstřelit branku, ale celý zápas tvořil hru a pomáhal svým spoluhráčům ke skórování. Jeho všestranný výkon ho dostal až do naší sestavy kola, získá váš hlas?

Wajshajtl, zástupce Rakovníku, pomohl svému týmu k vysoké výhře proti Spartaku Příbram. Na hřišti byl vidět opravdu hodně. Snažil se zapojovat do útočných pokusů domácích a hned třikrát z toho tak byla branka, o kterou se sám postaral. Celkově tým vstřelil pět gólů, čímž si vytvořil náskok jak ve skóre, tak i bodový před druhými Tuchoměřicemi. Pokud už Rakovník neztratí, dojde si až pro titul…

Dále tu máme hráče Jinočan, Sedláčka, který svými dvěma zásahy výrazným způsobem pomohl klubu k vysoké výhře proti Kralupům. Díky jeho aktivitě dokázal vstřelit dvě branky v rozmezí tří minut a dokonal tak jasnou porážku soupeře, Jinočany se tak stále drží v nestabilní, ale dobře vypadající pozici v tabulce. V přímém souboji o lepší postavení tak lépe střet zvládli domácí.

Vrabec z Jíloviště předvedl skvělý výkon proti posledním Voticím. Zapsal gól, herně se podílel i na dalších brankách a opět tak potvrdil svou stabilní kvalitu, kterou velkou mírou pomáhá týmu k výborným výkonům posledních dob. I díky němu zvládlo Jíloviště zaznamenat hned sedm dokonalých zakončení, které skončily gólem. Gratulujeme!

Dále tu máme zástupce z Kosoře, Křemena. Ten naplno projevil své kvality v utkání s Klecany, když vstřelil druhý i třetí gól klubu, přičemž jeho druhý gól znamenal pro klub výhru a tříbodový zisk. Všestranný výkon, výborné zakončení - gratulace!

Čermák, brilantní hráč Kladna, vstřelil hned dvě branky proti favorizovaným Tuchoměřicím a získal tak pro SK plný počet bodů. Čermák vstřelil rozhodující, druhou branku klubu, díky které outsider obral o body druhý celek tabulky a bodově si tak polepšil. Tuchoměřice naopak ztrácí už tři body na Rakovník.

Posledním členem naší sestavy kola je Dohnanský ze Slaného. Ten zapsal proti Berounu hned dva góly, které pomohly týmu k tříbodovému zisku proti lépe postavenému soupeři, kterému se ale v posledních zápasech moc nedaři. Dohnanský vstřelil druhý a třetí gól Slaného, což znamená, že doslova rozhodl zápas a získal celku tři body.

 

FOTO: Vladislav Lukáš + David Svoboda.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.05.2024 23:06 do 15.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.