HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | 1.B třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 12.05.2024

0

Máme tu novou SESTAVU KOLA!

Tentokrát jsme byli znovu svědky spousty skvělých výkonů. Pouze jedenáct hráčů se ale probojovalo do naší nejlepší sestavy, aby v ní svedli souboj o hráče kola.

Komu dáte svůj hlas vy?

Jako první v naší sestavě kola figuruje brankář Izera, člen kádru Vraného, který se svým klubem nastoupil proti silnému celku z Lán. Vraný zvítězilo rozdílem dvou zásahů z prvního poločasu, díky kterým získalo tři body a pohodlně si v těžkém zápase došlo pro výhru. Izera udržel čisté konto a vždy byl na správném místě.

Druhým členem sestavy je Karfík z Dobrovíze, který se svým klubem zvítězil proti Hředlím. Karfík opět zaznamenal gólový přínos pro svůj celek, když vstřelil první branku utkání a nastolil tak dynamiku po zbytek celého střetu. Dobrovíz nakonec vysoko zvítězila a došla si pro tři body.

Dalším článkem v sestavě je Jaráb, hráč z Vraného, které v zápase s Lány zvládlo vstřelit dvě branky a dosáhlo tak na zisk dalších tří bodů do tabulky. Jaráb sám o sobě vstřelil jednu z nich, která naplno pojistila výsledek. Gratulujeme!

Dále tu máme hráče z Libušína, Portužáka. Ten se zapsal do tabulky střelců proti Mšeci-N. Strašecí a právě díky němu dokázal Baník překonat favorita, který navíc hrál na domácím hřišti a měl velkou motivaci k výhře. Portužák zaznamenal rozhodující, druhý gól, kterým rozhodl o tříbodovém zisku jeho týmu. Gratulace!

Pojďme se podívat na další hráče. Kolbaba se svým Kladnem porazil slabšího soupeře z Hostouně rozdílem tří branek branek, ke kterým hned ve dvou případech sám herně přispěl. Kolbaba zvládl vstřelit první a třetí branku týmu, přičemž jeho první zásah znamenal rozhodující moment celého utkání.

Paluka, zástupce Libčic, pomohl svému týmu k vysoké výhře proti Braškovu. Na hřišti byl vidět opravdu hodně. Snažil se zapojovat do útočných pokusů domácích a hned třikrát z toho tak byla branka, o kterou se sám postaral. Celkově tým vstřelil pět gólů, získal tři body a i dále se pokouší dostat na druhé místo tabulky…

Dále tu máme hráče Velké Dobré, Faktora, který svými třemi zásahy výrazným způsobem pomohl klubu k vysoké výhře proti Švermovu. I díky jeho aktivitě se Velká Dobrá zvládla prosadit hned desetkrát, zvládne ale na výhru navázat v následujícím kole?

Stříška z Velké Dobré také předvedl skvělý výkon proti slabšímu Švermovu. Zapsal tři góly, herně se podílel i na dalších brankách a opět tak potvrdil svou stabilní kvalitu, kterou velkou mírou pomáhá týmu k dobrým výkonům. I díky němu zvládla Dobrá zaznamenat hned deset dokonalých zakončení, které skončily gólem. Gratulujeme!

Dále tu máme druhého zástupce z Dobrovíze, Faigla. Ten naplno projevil své kvality v utkání s Hředlemi, když vstřelil gól a i dále se podílel na útočným akcích svého klubu. Dobrovíz tak stále zaujímá první příčku v tabulce.

Chvojka, brilantní hráč Lhoty, vstřelil hned dvě branky proti nevyzpytatelnému Zavidovu a získal tak pro SK plný počet bodů. Čermák vstřelil rozhodující gól, kterým pro klub získal cenné tři body v cestě tabulkou.

Posledním členem naší sestavy je Maroušek z Libušína. Ten zapsal proti Mšeci-N.Strašecí první branku klubu a i po celý zbytek zápasu předváděl nadstandartní herní projev, kterým výrazně napomohl Baníku k těsné výhře, díky které se tým zmocnil dalších tří cenných bodů. Gratulujeme!

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.05.2024 09:49 do 15.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.