HISENSE SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 11.05.2024

0

Ve 24. kole se ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete netradičně do čtvrtečního poledne.

Michal Pavlíček (Lužná) - V Janově měl hodně práce, především proti Konvalinkovi musel vytáhnout dobré zákroky. Jistý výkon přinesl luženskému brankáři čisté konto a nominaci do sestavy kola, kterou si rozhodně zasloužil.

 

David Halámek (Jesenice) - Defenzivní univerzál podal opět skvělý výkon. Proti Kněževsi eliminoval veškeré útočné snažení soupeře a nebál se podpořit i ofenzivu. Na svém kontě má sedmý gól a nutno říci, že se opravdu povedl!

 

Matěj Pejša (Mšecké Žehrovice) - Vůbec první nominace pro stopera, který se v duelu se Senomaty ukázal ve velmi dobrém světle! Zkušený fotbalista za svá záda jen tak nikoho nepustil a proti Beranům předvedl zodpovědný výkon.

 

Václav Hornof (Pavlíkov) - Mladý pavlíkovský obránce má za sebou další skvělý výkon, tentokrát proti béčku Zavidova. Obrana pod jeho vedením funguje a z tohoto zápasu, ve kterém sám započal pavlíkovskou kanonádu úvodním gólem, se může těšit kromě vítězství také z čistého konta.

 

David Vejvoda (Lužná) - Stabilně velmi dobré výkony předvádí luženský bek, který byl v Janově při chuti. Z jeho strany lítalo do janovského vápna několik nebezpečných centrů a po některých z nich se Sparta dokonce i radovala! Svou lajnu si hlídal velmi zodpovědně, vybojoval velké množství míčů.

 

Šimon Procházka (Pavlíkov) - Když má svůj den, tak je k nezastavení. A ten den byl v Zavidově, kde se trefil jednou ze hry, jednou z penalty, a pro soupeře po celé utkání představoval obrovskou hrozbu.

 

Ruslan Shuba (Jesenice) - Obrovská posila pro Jesenici se znovu ukázala ve velmi dobrém světle. Střed hřiště byl jeho, tvořil hru a i když se mezi střelce nezapsal, jeho výkon nelze přehlédnout. Jedné z jesenických branek předcházelo nádherné přenesení hry tohoto hráče ve stylu Trenta Alexandera-Arnolda, které by na okresní úrovní zvládl jen málokdo.

 

Tomáš Elznic (Pustověty) - Další hráč, který předvádí stabilně velmi dobré výkony a v dresu svého týmu patří k nejlepším na hřišti. Dalším takovým zápasem bylo derby s Městečkem, kde se pod pustovětské vítězství podepsal tučným písmem. Byl u gólových akcí svého týmu, nekazil a pro Ohnivce představoval neustálou hrozbu.

 

Martin Hranai (Lubná) - Tři góly do sítě hředelského béčka přinesly Lubné po vypadnutí z poháru klid na kopačky. Na vítězství Baníku má velký podíl a mohl přidat i další branky. Hattrick ale na vítězství Lubné stačil.

 

Petr Pošta (Jesenice) - Jméno jesenického mladíka se v top jedenáctce objevuje znovu. Další skvělý výkon rychlého útočníka, který sice neproměnil penaltu, ale zvládl hattrick a další gól připravil. Týmový hráč, o kterém ještě uslyšíme.

 

Jan Kočí (Mšecké Žehrovice) - V těžkém zápase se Senomaty hrál velkou roli. Sám jeden gól dal, další připravil a Berani si na něj museli dávat neustále pozor. Pro Mšecké Žehrovice hrozně důležitý hráč.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2024 23:03 do 16.05.2024 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.