SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 07.11.2015

0

Druhá prohra Lukavice, výbuch Kostelecké Lhoty v Českém Meziříčí nebo další gólová smršť Vamberka. Poslední podzimní kolo před zahájením zimní přestávky přineslo divákům na sedmi okresních stadionech a hřištích řadu pozoruhodných momentů. O fotbalovou radost do řad spoluhráčů i vlastních fanoušků se však postarala především následující jedenáctka hráčů. 

 V malém okresním derby mezi Žďárem a Petrovicemi rozhodla o vítězi jediná branka. Čistým kontem však k vítězství Petrovic přispěl zásadním dílem brankář Karel Baťha, který lapil všechny útočné pokusy domácích.

 

V obranných řadách exceloval kromě gólmana také Bohuslav Kolář. Kromě výborného výkonu při bránění žďárských ofenzivních akcí navíc přidal v 85. minutě jedinou a rozhodující branku zápasu.

 

Javornice porazila Přepychy až v závěrečných penaltách. Skóre se ale mohlo odvíjet zcela jinak, kdyby vyrovnávacím gólem na 1:1 nezasáhl obránce Stanislav Koutský.

 

V dresu Českého Meziříčí podal při triumfu nad Kosteleckou Lhotou spolehlivý výkon obránce Kamil Vošvrda. Hráč, který nastupuje pravidelně celý podzim, deptal soupeře svou obranářskou precizností.

 

Rokytnický debakl v Křivicích režíroval domácí záložník Petr Lochman. Při vítězství 8:2 sám vstřeli čtyři branky, a to ve 27., 39., 50. a 77. minutě.

 

Ve stejném utkání zářil také Lochmanův spoluhráč Pavel Jícha, který zaznamenal čistý hattrick.

 

Překvapivé vítězství Českého Meziříčí nad Kosteleckou Lhotou vedl Tomáš Havel. V 1. minutě nejprve otevřel skóre utkání, ve 49. navíc přidal do lhotecké rakve další hřebíček svým druhým gólem.

 

Nejlepší podzimní střelec okresního přeboru vylepšil vlastní gólové konto o dalších pět branek. Proti slatině se totiž David Hamerský trefil v 5., 48., 51. 62. a 70. minutě a byl tak hlavním strůjce vysoké výhry Vamberka.

 

V útoku Vamberka znovu válel mladý kapitán Michal Šrom. Na demolici Slatiny se podílel dvěma góly, které byly jeho patnáctou, respektive šestnáctou trefou v sezoně.

 

Častolovice dokázaly i v deseti lidech porazit Voděrady. Nemalou měrou se na tříbodovém zisku podílel Miroslav Kalousek, jenž zařídil první a poslední trefu domácích.

 

V duelu s Javornicí se za Přepychy prosadil jejich tradiční střelec Martin Tomín. Nejprve vstřelil první branku zápasu, vyrovnávacím gólem z 88. pak poslal utkání do penaltového rozstřelu. V něm se sice radovala Javornice, domácí ale urvali alespoň bod. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.11.2015 12:00 do 11.11.2015 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.