SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 09.04.2016

0

První jarní kolo přineslo několik zajímavých výsledků. Ať už to je první ztráta Doubravy na hřišti SKP, nebo první výhra v sezoně pro Sporting. Zápas se také povedl Řepovu, který zvítězil nad Jivinou 6:0 a v sestavě kola má hned tři zástupce. Na ně a samozřejmě i na všechny další se můžete podívat v následující nominaci.



Darius Jakl
(SKP Mladá Boleslav) - Křest ohněm v podobě premiéry "A" týmu mužů zažil sedmnáctiletý gólman SKP. Na začatku sice zaváhal, ovšem poté s pomocí svých spoluhráčů nedovolil Doubravě vstřelit vedoucí gól a zasloužil se tak o první ztrátu lídra v této sezoně. 

Daniel Šimíček (Jizeran Doubrava) - Obránce Doubravy se již poněkolikáté dostává do sestavy kola. Tentokrát obrana pod jeho vedením nefungovala bezchybně a dvakrát inkasovala, ovšem tento bek se prosadil po rohovém kopu těsně před koncem poločasu a rozhodl tak o konečné dělbě bodů.

    Martin Šťastný (TJ Sokol Březno) - Další obránce, který se v tomto kole prosadil gólově. V zápase s Novou Vsí otevřel skóre utkání hlavou po rohovém kopu a přičinil se tak o konečné vítězství svého týmu v poměru 4:2.

Roman Kepka (TJ Sokol Řepov) - Nová tvář v řepovské defenzivě pracovala na jedničku a Jivina v čele s nejlepším střelcem soutěže Nedvědem se nezmohla na jediný gól. Řepov jarní premiéru zvládl přesvědčivě 6:0 a Kepka si vysloužil nominaci do sestavy kola.

Ondřej Najman (Klášter) - Záložník Kláštera v zápase s Bělou překypoval aktivitou a odměnou za to mu byly dvě branky a jedna asistence. Výraznou měrou se tak přičinil nad veledůležitým vítězstvím 5:2.

Jiří Krouský (TJ Sokol Březno) - Záložník Března dvěma brankami v druhé půli zápasu s Novou Vsí rozhodl o výhře svého Března, které mělo s hosty možná víc práce, než samo čekalo. Každopádně i díky dvougólovému záložníkovi zápas zvládlo a potvrdilo třetí příčku v tabulce.

Miroslav Polák (Dolnobousovský SK "B") - Střední záložník rezervy Bousova vstřelil v zápase se Sportingem dvě branky, ovšem na body to nestačilo. I tak si za svůj výkon vysoužil nominaci do sestavy kola.

Jan Javůrek (Sporting Mladá Boleslav) - Zkušený záložník rozhodl brankou na 4:3 v poslední desetiminutovce o první výhře Sportingu v sezoně. Díky tomu si také vysloužil nominaci do sestavy kola.

Václav Rambousek (TJ Sokol Řepov) - Další nominaci pro oporu Řepova, který si v zápase s Jivinou připsal hattrick a potvrdil, že si přenesl dobrou formu z podzimní části sezony i do té jarní. 

David Boško (Sporting Mladá Boleslav) - První zápas v novém celku, kapitánská páska, dvě branky a vítězství. Lepší premiéru nová posila Sportingu asi zažít ani nemohla, my mu ještě přidáváme třešničku na dortu v podobě nominace do sestavy kola.

Marco Bonomo (TJ Sokol Řepov) - Mladý útočník Řepova se postaral asi o nejrychlejší gól v sezoně, kdy se trefil již ve 14 vteřině. Hlavně v prvním poločase byl velmi aktivní a v tom druhém si ještě připsal jednu asistenci. Nominace do sestavy kola ho proto neminula.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.04.2016 12:00 do 13.04.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.