SESTAVA KOLA - 18.kolo Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 07.05.2016

0

Další kolo je za námi a s pondělkem opět přichází sestava kola. V ní se tentokrát objevují dva hráči Horek, které zle potrápili lídra z Kropáčovy Vrutice. Tři nominace dostali fotbalisté Zdětína, kteří si přesvědčive poradili s Jabkenicemi. Na celou sestavu kola se můžete podívat právě teď. 


Tomáš Svozil
(Ledce) - Gólman druhého celku tabulky udržel čisté konto v zápase se Struhy a podílel se tak na vrácení svého týmu na vítěznou vlnu.

Pavel Záveský (Horky) - Dvaapadesátiletý obránce Horek se statečně pral s útočníky lídra z Vrutice, na body to sice nakonec nestačilo, ale na sestavu kola ano.

Jan Sobalík (FK Krnsko) - Kapitán svého celku dovedl Krnsko ke čtvrté výhře v pěti zápasech a celý tým tak potvrdil zlepšenou jarní formu.

Tomáš Richtr (FK Zdětín) - Vysoký bek Zdětína byl v zápase s Jabkenicemi velmi aktivní, rozjížděl útočné akce a neúnavně podporoval útok. Svůj výkon podpořil i vstřelenou brankou z pokutového kopu.

Martin Feri (FK Zdětín) - Druhý hráč v sestavě kola ze Zdětína. Prsty měl ve všech vstřelených brankách svého týmu a výrazně se tak podílel na vítězství 4:0.

Adam Donát (SK Ledce) - Hráč Ledec jednou brankou přispěl na vysokém vítězství 6:0 nad Struhy. Ledce si tak po nepovedeném zápase ve Vrutici uhájily druhou příčku tabulky.

Tomáš Vocásek (FK Krnsko) - Záložník Krnska vstřelil velmi důležitou branku na začátku druhé půle, kdy poslal svůj tým do vedení 2:1. Krnsko poté vstřelilo ještě dvě branky a odvezdlo všechny body z Nemyslovic.

    Patrik Mihál (Horky) -  Hráč Horek vsítil branku zápase s lídrem z Kropáčovy Vrutice a Horky tak velmi potrápily favorita utkání. 

Jan Votruba (FK Zdětín) - Dvougólový střelec ze zápasu s Jabkenicemi, který zvyšoval na 3:0 a 4:0. Potvrdil tak svoji dobrou formu a vysloužil si nominaci do sestavy kola. 

František Vdovjak (Pěčice) - Útočník Pěčic zaznamenal dvě branky a výrazně tak pomohl svému celku k překvapivému vítězství 4:1 nad Skalskem.

Rostislav Rambousek (Kropáčova Vrutice) - Opět se objevuje veterán a nejlepší střelec soutěže v sestavě kola. Svou brankou po nejhezčí akci zápasu rozhodl pět minut před koncem o výhře svého celku v Horkách.



Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.05.2016 22:27 do 11.05.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.