1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 16:30

17.kolo, Královéhradecký | Trutnov | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté slaví tři body


Branky


0

Devátý Mostek citíl proti páté Rtyni šanci na body a dlouho to vypadalo, že se dočká. Nakonec se však radovala Rtyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Očekávalo se vyrovnané a bojovné utkání, což se ostatně od prvních minut potvrzovalo. Utkání nepřineslo mnoho fotbalovosti ale spíše se bojovalo ve středu pole. Našlo se i několik světlých výjimek.

Vedení domácích, nepřesnosti hostů.

Domácí byli od prvních minut mírně lepším týmem. Svou bojovností a snahou dostávali Rtyni pod tlak. Ta doplácela především na nepřesnosti, zbytečné ztráty a nedůraz v osobních soubojích. Po jedné takové nepřesnosti pronikl do vápna domácí Hampl a otevřel skóre utkání. Ještě před přestávkou mohl ten samý hráč zvýšit náskok Mostku ale úspěšný už nebyl a tak mostek vedl po poločase 1:0. 

Poločasový "fén" na hosty zabral.

Po přestávce nastopilo za hosty úplně vyměněné mužstvo. Důraz, rychlost, přesnost. Nic z toho Rtyni nechybělo. Mostek byl zprvu vyrovnaným soupeřem, ovšem postupem času převzaly otěže zápasu hosté a zaslouženě vyrovnali. V 61. minutě byl Novák přesně tam, kde měl být a doklepnutí do odkryté branky pro něho byla snadná práce. Utkání rozhodl jako správný kapitán Dušan Brát. Při zahrání rohového kopu si počínal lišácky a poslal míč od praporku přímo do branky domácích. Nejlepší hráč utkání tak v samém závěru zaslouženě slízl smetanu. V nastavení měl ještě Mostek šanci vyrovnat ale hosté na brankové čáře odolali, nutno dodat že s notnou dávkou štěstí a tak utkání zkončilo ve prospěch borců z Podkrkonoší.



Ohlasy k zápasu


FK Mostek
Michal Bogáň: Více se bojovalo než hrálo a v tomto ohledu bylo lepší hostující družstvo.

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
Petr Gerčak: Na náš tým zabral až poločasový "fén" a utkání jsme nakonec otočili ve svůj prospěch. Výborný výkon podala trojice sudích z OFS Jičín!



Sestavy


FK Mostek
T. Hampl [-]

TJ Baník Rtyně v Podkrkonoší
D. Brát [-] - P. Břicháček [-]

Místo: Fotbalový stadion Mostek. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.