1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

21.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby Vřesiny a Krásného Pole zvítězili hosté


0

V krásném jarním počasí se v ostravském městském přeboru utkaly sousedské týmy FC Vřesina „B“ a TJ Krásné Pole „A“. Hráči z Krásného Pole byli důraznější a jejich gól hned v první minutě byl velmi výmluvný.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Krásného Pole v bílých dresech byli sice hosté, ale na hřišti domácí Vřesiny začali zostra a hned v první minutě dali gól Seidlerem. Zadáci Vřesiny chvílemi nevěděli, kde jim hlava stojí a typickým příkladem byl míč v nouzi zakopnutý do autu jejich bekem. V osmé minutě situace zaváněla dalším gólem, brankář Vřesiny chytal míč nadvakrát a vleže. Ve 14. minutě však Vřesina vycítila šanci. Proti hostům se kopaly hned dva rohy a vzápětí se míč ocitl těsně nad horním břevnem. Ve 21. minutě Krásné Pole přímým kopem znovu zahrozilo, míč však opět přelétl branku. O pět minut později neměl další střelec Krásného Pole přesnou mušku a pálil vedle. V 36. minutě krásnopolský útočník ve vyložené pozici pět metrů před prázdnou bránou míč přestřelil nad branku. Vzápětí Vřesina kontrovala, ale nic z toho nebylo. Dvě minuty před koncem prvního poločasu Krásnopolští udeřili podruhé. Jurášek z levé strany ostrou přízemní střelou překonal brankáře, a zvýšil tak vedení hostů na 0:2. Branka do šatny je však ukolébala.

 

Ve 48. minutě Vřesinští pálili těsně vedle branky. Hosté se opět osmělili a zaútočili, míč se však po skončení akce ocitl v zámezí. Hra se přesouvala hned na jednu, hned na druhou polovinu. Brankář vyrazil přesně mířenou střelu vřesinského útočníka a vzápětí Vřesinští pálili těsně nad. Ovšem v 67. minutě Krásné Pole Krošlákem opět skórovalo a bylo to 3:0. Hned poté Krásnopolští spálili další vyloženou šanci – útočník vyslal balón těsně vedle pět metrů od prázdné brány. Vřesina však hlavu nesklonila, v 75. minutě vypálil Mikulík krásnou křížnou polovysokou střelu na branku – 1:3. Vřesina se sice dál snažila, ale to bylo všechno. V 91. minutě hráč Krásného Pole zbytečně zakopnul míč a vysloužil si žluté napomenutí.



Ohlasy k zápasu


FC Vřesina B
Josef Vincenci (trenér): „Je to derby, takové trochu vyhecované utkání. Jsou to sousední dědiny, vždycky to tak bylo. S tím rozdílem, že teď hraje Vřesina „B“ s Krásným Polem „A“. Tehdy to bylo něco jiného, když se hrávalo v 1.A třídě, tam byla největší návštěva 1 200 diváků. Když to je béčko, tak už to není ono. Ale na ten městský přebor to je až až. Nezvládli jsme začátek, hoši si to kopali vrchem a přitom to měli hrát po zemi. Druhý poločas už byl lepší, ale ten první jsme propásli.“

TJ SOKOL Krásné Pole
Pavel Válek (trenér): „Ze začátku jsme byli lepší, fotbalovější, pak soupeř začal hrát a vytvářet si šance. My jsme ty své neproměňovali. Dali jsme soupeři do kabiny druhý gól a trochu jsme se uklidnili, zvlášť když jsme vedli ve druhém poločase už 3:0. Pak soupeř snížil na 1:3 a my jsme to dohrávali tak, abychom neinkasovali další gól.“



Místo: Vřesina. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.