2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 10:30

23.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Místní derby ovládlo cítolibské béčko


Branky


15. J. Škoda , 70. T. Sábl
0

Do nedalekých Cítolib přijelo mužstvo z Líšťan. Domácí podali kolektivní bojovný výkon podpořený vynikajícím výkonem brankáře Milana Rokose a zaslouženě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí brankář nedal hostům šanci

V místním derby mezi SK Cítoliby B a TJ Sokol Líšťany se očekával napínavý a spíše bojovný fotbal. Hostující tým navíc přijelo povzbudit několik fanoušků i s bubnem a trumpetou. Líšťanští hráči se snažili hrát jednoduchý fotbal, kdy pomocí dlouhých přihrávek oslovovali svá rychlá křídla v záloze. Po úvodním oťukávání se však do šancí dostávali cítolibští, kteří hosty z Líšťan začali přehrávat především kolektivním bojovným výkonem. První gól domácích vstřelil po přihrávce za obranu a přesným zakončením Jan Škoda. Hosté mohli do přestávky vyrovnat. V poslední minutě totiž propadl středem domácí obrany dlouhý míč a nikým nehlídaný útočník hostů Tomáš Herniš šel sám proti domácímu brankáři. Ten byl ale v souboji úspěšnější.

Pojistku domácích zajistil líšťanský vlastenec

Ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu. Hosté začali být po několika odpískaných faulech velmi nervózní. Druhý gól přidali cítolibští hráči po rychlé akci. Tomáš Vurbs házel z levé strany aut, míč si zpracoval Tomáš Sábl, který šel do souboje s hostujícím obráncem. Po jeho obehrání se hostující obránce snažil ještě míč odkopnout, ale při odkopu se krásně trefil do vlastní branky. Hosté mohli ještě utkání zdramatizovat po odpískaném pokutovém kopu, který byl velmi přísně nařízen. Naštěstí pro domácí stál v bráně gólman Rokos a penaltu zneškodnil. Před koncem zápasu pomohl domácímu týmu ještě několikrát při závarech před svou brankou a jednoznačně tak podržel svůj tým.

 



Ohlasy k zápasu


SK Cítoliby B
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): Dnes to pro nás bylo hodně těžké utkání plné osobních soubojů. Dařila se nám kombinační hra a podali jsme velmi kvalitní bojovný výkon. Výhra byla zasloužená, jelikož jsme za vítězstvím šli s větším odhodláním než soupeř.




Sestavy


SK Cítoliby B
M. Rokos [-] - L. Pokorný [-] , P. Štajnc [-] , P. Zandal [-] , J. Hronek [-] - V. Jánský [-] , D. Vrána [-] , T. Vurbs [-] , D. Kabele [-] - J. Škoda [-] , T. Sábl [-]

TJ Sokol Líšťany
M. Borl [-] - J. Zelenka [-] , P. Čoveja [-] , J. Nágl [-] , M. Háda [-] - M. Nekola [-] , V. Průcha [-] , R. Feri [-] , T. Brenkáč [-] - T. Herniš [-] , D. Dunko [-]

ŽK: 37. V. Jánský , 88. L. Pokorný - 32. J. Zelenka , 37. T. Herniš , 47. D. Dunko , 55. M. Háda .
Místo: Cítoliby. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.