Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.04.2015 16:30

16.kolo, Plzeňský | Klatovy | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Chudenice odčinily prohru z Neznašov


0

Vedoucí Chudenice už zapomněli na to, že v minulém kole poprvé prohráli v Neznašovech. Doma si suverénním sedmibrankovým vítězstvím zajistili vedení v soutěží o tři body před rezervou Dukly Janovice.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Snažili jsme se v Chudenicích hrát otevřený fotbal, ale bohužel tím jsme domácím dopřáli poměrně dost prostoru pro vytváření si vyložených akcí. Skórovali sedmkrát, což je pro nás nelichotivý výsledek, který neodpovídá tak úplně obrazu hry,“ řekla pro fotbalunas.cz hostující brankář Mikuláš Varga. „Naším cílem je i nadále postup, a tak prostě musíme vyhrávat a hrát kvalitní fotbal,“ komentoval sedmibrankové vítězství domácí lodivod Ing. Karol Žák.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chudenice
karol Žák, vedoucí domácího týmu: "Po naší první prohře v soutěži, v minulém kole v Neznašovech, jsme se snažili, aby se naši chlapci vrátili ke své hře a vyhráli s cílem postoupit do vyšší třídy."

TJ Spůle
Mikuláš Varga, hostující brankář: "Bylo jasné, že když dovolíme vedoucím Chudenicím brzy skórovat, budeme mít problémy. Odnesli jsme to sedmi góly!"



Sestavy


TJ Sokol Chudenice
M. Lucák [-] - D. Duchoň [-] (63. L. Zoubek [-] ) , P. Žák [-] , O. Göttinger [-] (46. M. Stryczek [-] ) , J. Soupír [-] , P. Kadlec [-] - P. Vachtl [-] (72. V. Fremuth [-] ) , M. Ježek [-] , S. Hodan [-] , J. Soupír [-] - V. Asztaloš [-] (46. J. Rupert [-] )

TJ Spůle
V. Kurc [-] - J. Polreich [-] , J. Lebeda [-] , P. Kieweg [-] - L. Zborník [-] (60. T. Kozák [-] ) , L. Finta [-] , P. Formánek [-] , K. Lažánek [-] , J. Novotný [-] - J. Zavřel [-] , L. Štefan [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.