3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 10:15

22.kolo, Pražský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střešovice přehrály poslední Radotín


Branky


0

Střešovice v úvodu 22. kola zvládly duel s posledním celkem ligy z Radotína. Přestože výsledek hovoří jasně pro domácí, vývoj útkání tomu neodpovídal a střešovičtí se museli až do konce strachovat o výsledek. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střešovice vstupovaly do zápasu v roli favorita, to se však v prvním poločase na hřišti nijak neprojevilo. Domácí zahrávali v úvodu utkání několik rohových kopů, ani jeden však nevedl k vážnějšímu ohrožení brány. Ve 29. minutě nařídil rozhodčí pokutový kop pro domácí poté, co Kuéteguim zahrál ve vápně rukou. Míč si postavil Vokurka a s přehldem proměnil. Poté si však připsali několik šancí i hosté, vyrovnání však nepřišlo. 

V úvodu druhé půle viděl žlutou kartu za nasimulovaný pád v pokutovém území hostující Pokrovskij. Chvíli nato si Radotín připsal svou největší šanci. Mazánek poslal míč přesně k tyči, odkud ho musel vykopávat Kašpar. Střešovice se dál trápily a tak musel trenér domacích Radek Trhlík sáhnout ke střídání, které se mu povedlo na jedničku. Nejdříve do hry přišel Innemann a pak Šulc. První jmenovaný vracel v 82. minutě centr před bránu, míč do sítě uklidil právě Šulc. Na konečných 3:0 zvyšovali domácí až v poslední minutě, kdy se po krásné přihrávce patičkou Mikše prosadil Brantal.



Ohlasy k zápasu


Trenér domácích Radek Trhlík s výkonem spokojený nebyl. Důležitější podle jeho slov bylo, že se Střešovicím podařilo získat tři body.




Sestavy


SK Střešovice 1911
D. Štěpánek [-] - D. Borsuc [-] (65. M. Inneman [-] ) , M. Vyjdák [-] , D. Smejtek [-] , M. Charvát [-] - J. Kašpar [-] (77. V. Šulc [-] ) , M. Brantal [-] , D. Vokurka [-] , S. Zvolenský [-] - T. Rothe [-] , N. Mikš [-] (90. M. Vodička [-] )

SC Radotín
A. Kučera [-] - A. Löffelmann [-] , R. Toman [-] , M. Eisman [-] , J. Neumann [-] - J. Čermák [-] , P. Pokrovskij [-] (84. J. Tyburec [-] ) , M. Svrček [-] , E. Kuéteguim [-] (79. F. Zeman [-] ) , F. Mazánek [-] (61. K. Polyoka [-] ) - M. Socha [-]

ŽK: 35. M. Charvát - 43. E. Kuéteguim , 50. P. Pokrovskij .
Hráči zápasu: D. Smejtek .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.