L. Rohel 20.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.04.2015 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Bruntál | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby se soupeři o body podělili


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sousedském derby byli favoritem utkání domácí,ale Vrbenští se chtějí v poklidu zachránit v soutěži a utkání začali lépe. Již ve 3 minutě otevřel skóre utkání Kopecký. Domácí tým hrozil především ze standartních situací,které zahrával nebezpečně zkušený David Raiskup. Ve 20 minutě se dokázal nejlepší střelec domácích Lukáš Rohel pro,kterého to byl 10.gól v této sezoně. Zápas byl nadále vyrovnaný a bojovný ovšem bylo vidět,že jarní část sezony začíná a bylo celkem dost nepřesností. Dělba bodů je naprosto zasložená.



Ohlasy k zápasu


Sokol Karlovice
Josef Beránek,předseda: Hráli jsme doma a chtěli jsme vyhrát. Ovšem nedařilo se nám tak jak jsme si představovali. Věřím,že se budeme postupně zlepšovat.

TJ Sokol Vrbno pod Pradědem
Jindřich Pavlíček,předseda: Utkání bylo vyrovnané a bojovné. Je škoda,že jsme neudrželi vedení. S bodem jsme spokojeni,jelikož Karlovice jsou doma velmi nebezpečné. Budeme chtít se v poklidu v soutěži zachránit.



Sestavy


Sokol Karlovice
J. Bečák [-] - J. Vikartovský [-] , J. Melichárek [-] , M. Vajďák [-] (80. I. Vyoral [-] ) , J. Lukáč [-] (70. L. Procházka [-] ) - T. Sirotník [-] (46. A. Světlák [-] ) , V. Paňák [-] , D. Raiskup [-] , S. Komuenho [-] - L. Rohel [-] , J. Vondra [-]

TJ Sokol Vrbno pod Pradědem
L. Buršík [-] - B. Novotný [-] , M. Vondra [-] , M. Odstrčil [-] , R. Štěpánek [-] (37. L. Trunda [-] ) - P. Kopecký [-] , V. Tomčík [-] , J. Dostál [-] , J. Štochl [-] - R. Zapletal [-] , D. Odstrčil [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.