Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté rozhodli v posledních třiceti minutách


0

Ve čtvrtém kole zavítal na půdu dosud dvanáctých Konárovic celek z Kouřimi, který byl po třech kolech usazen na příčce páté. Domácí potřebovali bodovat, ale hosté nechtěli ztratit kontakt s čelem tabulky a dal se tedy očekávat zajímavý boj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda mezi šestnáctkami

Konárovičtí hráči zahájili poločas snahou o útočnou hru, ale nedokázali nic zajímavého vytvořit. Postupně iniciativu lehce přebírali hosté, ale i jejich snahy vyznívaly naprázdno. Hrála se neurovnaná hra plná chyb a zbytečných ztrát, která se divákovi nemohla líbit.

Druhá půle přinesla branky

Do druhého poločasu nastoupily oba celky s cílem něco změnit. Ale byli to stále hosté, kteří měli míč více na svých kopačkách a po patnácti minutách se ujali vedení, když míč vykombinovali středem hřiště, domácím obráncům pláchl Světnička a domácímu gólmnovi nedal šanci - 0:1. Na domácí hráče padla deka a zvláště když v sedmdesáté minutě Snížek přesně trefil z trestného kopu 0:2. Přesto se konárovičtí nevzdávali a šanci na zvrat mohl vykřesat Žídek, kterého ale v jasné šanci vychytal Havránek. Tentýž brankář o tři minuty později vytáhl střelu domácího Jandáka nad břevno a svůj tým tak výrazně podržel. A tak definitivně rozhodl Ružinský, který po nepřesnostech v domácí obraně zakončil sólový nájezd po kličce brankáři Svobodovi 0:3.



Sestavy


TJ SK Konárovice
J. Svoboda [-] - P. Pokorný [-] (72. L. Plachý [-] ) , F. Žídek [-] , P. Jandák [-] (55. M. Patočka [-] ) , M. Brunclík [-] , R. Pokorný [-] , M. Havlíček [-] , P. Kopecký [-] , L. Sojka [-] , J. Pokorný [-] , M. Vokoun [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Pazderec [-] , M. Snížek [-] , T. Ružinský [-] , P. Jirků [-] , P. Královský [-] (88. J. Charvát [-] ) , R. Světnička [-] (78. J. Keltner [-] ) , J. Holub [-] , T. Novák [-] , T. Svoboda [-] (82. J. Paclík [-] ) , M. Havránek [-]

ŽK: 61. T. Ružinský , 82. T. Svoboda , 89. J. Keltner .
Místo: SK Konárovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: PEŠKA Libor - POLÁK Petr (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.