0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velký Borek si veze z Vehlovic nejhubenější vítězství


Branky


0

Jediný gól hned ze 7. minuty rozhodl o výsledku utkání ve Vehlovicích. Domácí za celý zápas nedokázali překonat Procházku v brance hostí, a tak všechny body putují do Velkého Borku, který má po dvou kolech na kontě plný počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První domácí utkání Vehlovic po postupu do okresního přeboru přivítalo příjemnější počasí, než tropy minulý týden v Dolních Beřkovicích. Začátek zápasu se ale domácím nevydařil. Nejprve mohli jít do vedení, ale Benda neproměnil samostatný nájezd a zanedlouho poté přišel trest. Po několika smolných odrazech se míč dostal až k boreckému útočníkovi Haklovi, který ho uklidil k tyči. Zápas byl plný soubojů, běhání a důsledných obran. Žádné mužstvo si nevytvořilo čisté gólové šance. Za zmínku stojí už jen průnik Vališe, který byl ale neúspěšný - míč skončil uprostřed branky v rukavicích boreckého gólmana Procházky. Do kabin tak hráči obou týmů odcházeli za stavu 0:1.

 

I po poločasové přestávce se hrál bojovný fotbal od vápna k vápnu a ani jedno mužstvo nechtělo udělat chybu. Největší šanci druhé půle neproměnil opět Benda, když po rohovém kopu napálil z malého vápna boreckého gólmana do hlavy. Až do závěrečného hvizdu držel naděje Vehlovic na vyrovnání gólman Marek, který nejprve zneškodnil samostatný nájezd a následně vytěsnil očima střelu po křížné nahrávce přes pokutové území domácích. To však útočníci zúročit nedokázali, a tak utkání skončilo výsledkem 0:1. Velký Borek tak zůstává stoprocentní a navíc jako jediný ještě neinkasoval!



Ohlasy k zápasu


TJ Liaz Vehlovice
Marek Novák - trenér Vehlovic: Úvod se nám bohužel moc nepodařil a inkasovali jsme. O poločase jsme si v kabině řekli, že nemáme co ztratit, ale bohužel nám toho soupeř moc nedovolil. I když jsme prohráli, nemáme se za co stydět. Zápasu by slušela spíš remíza, ale Borek byl o gól šťastnější mužstvo. V dalším zápase nás čekají Vojkovice, kde zkusíme urvat nějaké body.




Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
P. Marek [-] - L. Feigl [-] , J. Najman [-] , J. Mašek [-] , J. Novák [-] - I. Přáda [-] (75. V. Štauber [-] ) , J. Procházka [-] , P. Procházka [-] (66. J. Brejša [-] ) - K. Benda [-] , D. Chorvát [-] , J. Vališ [-]

SK Slavia Velký Borek
L. Procházka [-] - T. Krajník [-] , P. Šejnoha [-] , F. Hakl [-] (16. R. Balog [-] ) , J. Kováč [-] , L. Krajník [-] (89. T. Pavlík [-] ) , M. Mihalík [-] , R. Kubina [-] (85. M. Kočí [-] ) , P. Jeřábek [-] (90. Z. Vavrek [-] ) , J. Doležal [-] , M. Kubišta [-]

ŽK: 32. J. Procházka , 43. P. Procházka , 84. J. Najman - 45. P. Šejnoha .
Místo: Vehlovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dohnal Lukáš - JAHODA Petr, BRAUNŠVEIG Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.