0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezbranková remíza v Blansku


Branky


8

10. kolo MSFL nabídlo na Údolní souboj s vedoucím celkem soutěže - juniorce Baníku Ostrava. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zmar v koncovce

První akci zápasu nezakončil v nebezpečné šanci pro Baník v 6. minutě hostující Šudák, který dostal dobrý pas za obranu, ale střele chyběla razance a Nešetřil míč pokryl. V 18. minutě zahrávali hosté standardku, kterou zakončil nad břevno Hapal. O minutu později fanouškům zatrnulo, když v tutové šanci zakončil Drozd těsně vedle tyče domácí branky. Blanenští poprvé zahrozili ve 20. minutě další tutovkou, na konci akce byl Dan Jambor, ale nezakončil do poloodkryté klece a trefil pouze gólmana hostí Kubného. V dalších šancích první půle poté neuspěl ostravský Šudák ve 26. minutě, poté přišly asi 2 momenty domácích. Ve 30. minutě Manji Gimsay dostal skvělý pas za obranu od Filipa Holmana, který se po krátké absenci vrátil do sestavy, tváří v tvář Kubnému ale neuspěl. Hostující gólman předvedl skvělý zákrok. Stejný hráč poté při akci, kterou rozjeli Jambor s Černým, skluzem nedosáhl na míč, který by uklízel do zcela prázdné brány.

 

Sestřih utkání 

Autor Adam Přikryl 

Tlak v nastavení.

Ve 49. minutě to zkoušel Baník opět ze standardky, ale Nešetřil byl připraven, z protiútoku nemířil přesně hodně aktivní Gimsay. Tlak Blanska sílil a v 55. minutě to zkoušel neúspěšně Studený, jehož střela šla nad břevno, za 3 minuty byl blízko gólu Karel Jaroš, ale hlavou mířil bohužel pouze do břevna. V 69. minutě to zkoušel opět Jaroš, tentokrát technicky lobem, ale míč mu lehce sjel při lobu z kopačky a pro gólmana Kubného to tak nebyl žádný problém.

Hosté se ve druhé půli příliš neprojevovali a šance si prakticky nepřipravili, to se ale změnilo v nastavení, kdy hosté vrhli všechny síly do útoku a drtili domácí v jejich vápně. Vybojovali několik rohových kopů a hlavně šancí, za zmínku stojí perfektní zákroky domácího gólmana Nešetřila, který doslova čaroval v bráně a skvělými zákroky udržel čisté konto. Tlak Baníku branku nepřinesl, i když k tomu bylo v některých situacích velmi blízko.



Ohlasy k zápasu



FC Baník Ostrava B
Josef Dvorník: "Celkově bych řekl, že to bylo hodně soubojové a kouskované. Hra neměla spád a tempo. Přizpůsobili jsme se tomuto stylu, nebyli jsme přesní na míči a i soubojově jsme byli v určitých fázích horším týmem. Tam musíme přidat. Co se týče průběhu, i přesto jsem si byli do dvacáté minuty schopni vytvořit dvě stoprocentní příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. Tím soupeř získal více pocit, že s námi může hrát vyrovnanou partii a tak to i bylo. Pak si i soupeř vytvořil dvě příležitosti, ve kterých nás podržel Kubný. Ve druhém poločase se to trošku zlepšilo, zkusili jsme si pak pomoct střídáním a taky jsme si vytvořili dvě příležitosti, ale stejně tak i soupeř. Šance byly na obou stranách. Remíza tedy odpovídá průběhu. Pro nás je to plusový bod z venkovního utkání."



Sestavy


FK Blansko
P. Nešetřil [-] - M. Kamenský [-] , M. Gimsay [-] , S. Studený [-] (56. K. Jaroš [-] ) , T. Černý [-] (56. M. Sedlák [-] ) , D. Jambor [-] (94. V. Němec [-] ) , F. Kocůrek [-] , F. Holman [-] , O. Porč [-] , T. Feik [-] , T. Chyla [-]

FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - R. Šudák [-] (66. M. Abdoulkarim [-] ) , M. Málek [-] , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] (66. M. Temel [-] ) , Š. Hapal [-] (66. A. Bewene [-] ) , J. Drozd [-] (87. M. Bitta [-] ) , D. Holaň [-] , . Ferreira [-] (78. D. Látal [-] ) , P. Měkota [-] , D. Krupička [-]

ŽK: 80. K. Jaroš - 65. . Ferreira , 89. M. Temel .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Slabý Jiří - SLOVÁČEK Adam, VYCHODIL Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů