3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 10:15

27.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Sedmý zápas bez inkasované branky!


Branky


7

Rezerva Baníku pokračuje ve svých jarních výkonech, kdy do tohoto zápasu dokázala šest utkání v řadě neikasovat ani jeden gól! Ve 27. kole na Bazalech přivítal Baník celek vedený Jiřím Vorlickým FK Blansko. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepříjemná srážka a bezbrankový poločas

Hosté měli první náznak šance, ale centr blanenského hráče výborně zastavil hlavičkou Uchena. Následně centr z druhé strany, ale ten v čas před kašpárkem zastavila obrana Blanska a poslala míč na roh. První roh domácích vyrazil brankář hostů opět na roh, z dalšího domácí sice zakončili, ale na bránu míč nemířil. Blanenští se tlačili velmi nepříjemně do obrany Baníku, který ze začátku tyto nátlaky hostů zvládali řešit s chladnou hlavou. Ve 13. minutě napřáhl ke střele Uchena, první trefil obránce, který skvěle blokoval a následně se k němu míč dostal ještě jednou, ale střela bez přípravy skončila vysoko nad bránou. V obraně Baníku se skvěle prezentoval Uchena. Ve 21. minutě poslal skvělý míč za obranu Uchena, který vyvezl míč po levé straně a pak skvěle nacentroval na Elekanu, ale ten si míč nekvalitně zpracoval a jeho pokus mířil velmi nepřesně. Toto byla zatím největší šance domácích, kdy už Elekana šel se svým spoluhráčem dva na jednoho. Okolo 30. minuty došlo ke srážení hráčů, kdy se střetli hlavama, rozhodčí hned hru přerušil a nařídil ošetření. Ve 30. minutě z rohu domácích propadl míč až k brankáři hostů, kteří si míč stáhl. Ve 35. minutě chtěl prověřit brankáře hostů Ondřej Chvěja, ale jeho pokus byl včas zablokovaný a následně si míč stáhl opět brankář blanenských. Ve 42. minutě byl v zajímavé příležitosti Kašpárek, ale střelu prakticky z kroku poslal do náručí brankáře blanenských. Ve 45. minutě naopak zahrozili blanenští, akcí po pravé straně, přihrávce do středu hřiště a následné střele se prezentoval tým trenér Vorlického, ale tento pokus brankář Kubný stáhl a neměl s ním potíže. V nastaveném čase z rohového kopu trefili domácí hlavičkou tyč hostující brány a takto i skončil poločas

Skvělý poločas banikovců

Hned z úvodu druhé půle domácí začali rychlou hrou a tlačili se dopředu, hned ve 46. minutě se prezentovali střelou, ale ta na bránu nemířila. Následně ještě Chvěja se kroutil s míčem ve vápně, zkusil prostřelit hradbu těl před sebou, ale trefil jednoho z blanenských hráčů. Domácí reklamovali ruku, ale rozhodčí přestože chvíli váhal, tak pokutový kop neodpískal. V 51. minutě měli banikovští k dispozici rohový kop, ale hlavička jednoho z hráčů po dobrém centru skončila nad bránou. O minutu později už se domácí radovali, když Elekana sklepl míč na Kašpárka a ten vyslal průnikovou přihrávkou sám na brankáře tváří v tvář se pak objevil Samuel a ten zakončil na bližší tyč - 1:0. V 54. minutě byl u míče první Uchena a odkopl jej, ale jeden z blanenských byl pozdě v souboji a dohrál banikovskeho stopera, který bolestí vykřikl a svalil se k zemi. Za tento zákrok dostal hráč hostů žlutou kartu. V 62. minutě měli hráči Baníku k dispozici rohový kop, kde po skvělém centru hlavičkoval někdo z dvojice Kašpárek Uchena, ale hlavička skončila opět nad bránou. V následující minutě pak z levé strany se do vápna uvolnil Kašpárek a chtěl předložit míč před bránu, ale jeho pas do dobré příležitosti zamezila obrana blanenských a Baník měla pak opět roh, ale z toho nic domácí nevytěžili. Aby šancí nebylo málo, tak o minutu později našel skvěle Samuel volného Kašpárka a bylo to vyloženě dva na dva, Kašpárek to vzal sebevědomě na sebe, ale jeho střela minula pravou tyč. V 72. minutě po šanci domácích si stáhl míč brankář blanenských a následně omylem zasáhl brankáře domácích Říha, když ho chtěl přeskočit, za což dostal žlutou kartu, přestože se brankáři Blanska omlouval ihned po tomto incidentu. V 76. minutě se domácím povedlo navýšit skóre, když blanenští udělali chybu v obraně, nejprve vyslal střelu na bránu Chvěja, tu brankář vychytal, ale následně z dorážky zakončil střídající Málek - 2:0. V 80. minutě na tento nepříznivý, ale furt hratelný stav utkání reagoval trenér Vorlický a poslal do hry hned čtyři čerstvé hráče. V 84. minutě měli hosté největší šanci druhého poločasu, když Jambor hlavičkou prověřil brankáře Kubného a ten vytáhl skvělý zákrok. V 86. minutě bylo pro hosty ještě hůře, když skvělou průnikovou přihrávku poslal na Kilibardu Ondřej Chvěja, ten zakončil na zadní tyč a překonal brankáře Blanska - 3:0. V nastavení z dálky zkusil vystřelit hostující hráč číslo 9., ale jeho pokus šel hodně nad bránu. V poslední minutě nastavení předvedl skvělou práci s míčem Málek, který obehrál hráče zidanovkou a následně předvedl ještě jednu perfektní kličku, nakonec z toho po faulu vytěžil velmi zajímavou standartní situaci. Přímý kop kopal kapitán Zdeněk Říha, jeho zajímavý projektil, ale mířil mimo bránu, přestože měl dobré parametry. Tímto skončil zápas a Baník si připsal další výhru, další tři body a další zápas bez inkasované branky!



Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Kubný [-] - E. Aririerisim [-] , Z. Říha [-] , O. Chvěja [-] , D. Kašpárek [-] , J. Drozd [-] (89. M. Temel [-] ) , D. Holaň [-] , . Reteno [-] (67. M. Málek [-] ) , . Ferreira [-] (77. M. Kilibarda [-] ) , S. Muhammed [-] (89. Š. Hapal [-] ) , T. Sirotek [-]

FK Blansko
D. Kubica [-] - D. Blažík [-] (81. M. Psota [-] ) , O. Porč [-] , T. Chyla [-] - O. Šedivý [-] (81. K. Kouakou [-] ) , R. Rajčinec [-] (60. S. Studený [-] ) , M. Sedlák [-] , D. Jambor [-] , F. Smrčka [-] - M. Gimsay [-] (81. T. Feik [-] ) , J. Tulaydan [-] (81. J. Novák [-] )

ŽK: 73. Z. Říha - 18. T. Chyla , 24. F. Smrčka , 55. O. Šedivý , 80. S. Studený , 93. D. Jambor .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDEK Matěj - LUKAŠÍK Petr, MALÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích