2:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

27.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vyhrocené utkání v Uherském Brodě


Branky


7

 Sobotní duel na Orelském stadionu se hrál ve výborné atmosféře, místy však byl zbytečně nervózní a vyhrocený. Sudí Řezníček rozdal deset žlutých karet, dva hráči skončili v nemocnici. Domácí Červenka musel na šití a má pět stehů na noze, sanitka odvezla i hráče Znojma, který utrpěl zranění v souboji a podle informace z tábora Znojma podstoupil dokonce operaci.

Hostujícímu mančaftu, který je složený výhradně ze zahraničních fotbalistů, se utkání vůbec nelíbilo, trenér Znojma Rui Miguel Félix Amorim Reis veřejně zkritizoval Broďany i rozhodčí na sociálních sítích klubu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý úvod

Zápas si ale hosté ztratili sami. Do vedení šli hned ve 3. minutě, kdy otevřel skóre Velosa Pereira, těsně před přestávkou přidal druhý gól De Jesus Dantas., jenž míč dotlačil do sítě po standardní situaci.

 

 

 

 

 

Změna rozestavení

Broďané se ale za nepříznivého stavu semkli a po změně stran se rvali o důležité body. Domácím pomohla změna rozestavení, hra na útočníky. Kontaktní branku vstřelil v 60. minutě Mančík. Nový brodský kanonýr se trefil parádně nůžkami po rohovém kopu a oživil šance slováckého celku na úspěch. Zbytek utkání byl otevřený. Znojmo mohlo přidat třetí branku a soupeři odskočit, na druhé straně měli šance i domácí. Porážku odvrátil v 83. minutě Rešetka. Slovenský stoper po centru střídajícího Vrbky a následném závaru v šestnáctce soupeře propálil gólmana a srovnal na konečných 2:2.

Fotbalisté Uherského Brodu jsou v neúplné tabulce patnáctí, Znojmu patří třetí příčka



Sestavy


ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - P. Rešetka [-] , V. Mazuryk [-] (92. M. Pochylý [-] ) , M. Leskovjan [-] , M. Flasar [-] , M. Lorenc [-] - J. Obdržálek [-] (64. S. Bulko [-] ) , P. Červenka [-] (64. J. Vrbka [-] ) , Š. Vyhlíd [-] , M. Mančík [-] (82. T. Martiš [-] ) - M. Votava [-] -

1. SC Znojmo FK
P. Rodriguez [-] - P. Velosa [-] , R. Bessa [-] , B. Abdellaoui [-] (65. L. Lukčo [-] ) , . De [-] , . Neto [-] (65. D. Abreu [-] ) , S. Ivanovič [-] (20. R. Afonso [-] ) , J. De [-] , V. Ferreira [-] , D. Nzanza [-] (75. . Gomes [-] ) , . De [-]

ŽK: 18. M. Mančík , 37. M. Lorenc , 38. M. Flasar , 62. P. Červenka , 67. P. Rešetka - 10. D. Nzanza , 38. P. Rodriguez , 46. . Neto , 77. V. Ferreira , 78. L. Lukčo .
Počet diváků: 269. Rozhodčí: Řezníček Tomáš - SILNÝ Zdeněk, MACHOREK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích