3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2024 17:00

27.kolo, MSFL , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Pád Prajzáků v Hodoníně


Branky


7

Hlučínské áčko se v pátek představilo na půdě Hodonína. Svěřenci trenéra Davida Levčíka chtěli prodloužit šňůru neporazitelnosti, ale už po prvním poločase prohrávali o dvě branky. Střídající Ptáček sice v závěru zkorigoval, jenže poslední slovo měli domácí, kteří čtyři minuty před koncem stanovili na konečných 3:1. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní začátek hostů

Hlučín začal aktivně a měl v úvodu více ze hry. Skóre se poprvé měnilo už ve 12. minutě. Bohun z vlastní poloviny pronikl až do šestnáctky Hlučína a přihrávkou pod sebe vybídl k zakončení Sukupa, a ten umístěnou přízemní střelou překonal Murina - 1:0. Ve 25. minutě podnikli domácí rychlý útok, už to vypadalo, že obrana Hlučína nebezpečí odvrátila, jenže míč se odrazil k Holkovi, který pohotovou střelou rozvnil síť - 2:0. S výkonem Hlučína inkasované branky zamávaly. Další minuty prvního dějství ovládl Hodonín. Murin dvakrát bravurně zakročil proti nebezpečným střelám Holka z 37. a 44. minuty. Následnou dorážku Jáger nasměroval mimo. Poločas skončil 2:0 pro Hodonín.

 

 

Snížení nestačilo

Do druhého poločasu vstoupil Hlučín se změnami na hřišti a začal opět aktivní hrou. Nadějně vypadala příležitost Kanii po vydařené kombinaci, ale Adamec jeho střelu vyrazil na roh. V 80. minutě se Hlučínu podařila vsítit kontaktní branka, když na rohový kop nejvýše vyskočil Ptáček a hlavou nechytatelně zavěsil - 2:1. Poslední slovo ale měli domácí, kteří po rychlém přechodu udeřili zásluhou Veljača - 3:1. 



Sestavy


FK Hodonín
M. Adamec [-] - M. Nečas [-] , M. Mihál [-] , T. Langer [-] (90. F. Tomovič [-] ) , P. Bohun [-] (65. L. Hamrle [-] ) , M. Holek [-] (77. M. Veljača [-] ) , T. Jáger [-] (65. M. Guzik [-] ) , O. Sukup [-] , P. Švantner [-] , J. Vorel [-] (90. M. Kadlec [-] ) , P. Dressler [-]

FC Hlučín
R. Murin [-] - V. Kolaska [-] , O. Moučka [-] (74. A. Zajíček [-] ) , D. Mládek [-] (46. D. Stoklásek [-] ) , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , L. Kania [-] , T. Cabadaj [-] , S. Kulig [-] (77. L. Levčík [-] ) , D. Hasala [-] (46. M. Praus [-] ) , T. Kovala [-] (46. J. Ptáček [-] )

ŽK: 54. P. Bohun , 77. M. Holek - 91. L. Kania , 93. A. Zajíček .
Počet diváků: 215. Rozhodčí: SLOVÁČEK Adam - MRÁZEK Peter, SVOBODA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů