Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 10:15

23.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žďár porazil béčko Zbrojovky 3:1


Branky


11

Béčko Zbrojovky uspělo v dalším zápase v boji o titul a porazilo Žďár nad Sázavou 3:1. O své výhře rozhodlo až ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Vstup do utkání obou týmů byl opatrný a postupem času jsme byli ti, kteří určovali tempo hry a měli více ze hry. Ani jeden z týmů si nedokázal vypracovat vyloženou šanci ale v předposlední minutě první poloviny z nepovedeného rohu a šťastného odrazu trefil z velkého úhlu domácí hráč tyč.

Zbrojovka rozhodla ve druhém poločase

Do druhé poloviny vstoupili domácí s větším úsilím a snažili se prosadit přes dobře organizovanou žďárskou obranu. V 50. minutě se hosté marně dožadovali odpískání pokutového kopu po ruce brněnského kapitána, museli se spokojit pouze s rohovým kopem.

 

 

Po hodině hry si domácí mladíci vytvořili větší šanci, kterou však vychytal Jícha. V 65. minutě se po sporné situaci prosadil Filip Večeřa, jenž poslal domácí tým do vedení 1:0. Tento gólový moment byl v konečném důsledku rozhodující a nastartoval gólový konec utkání. Už v 75. minutě totiž domácí zvyšovali na 2:0, když chybu hostující obrany dokonale využil Peter Juritka.

 

Hosté ze Žďáru však koncovku nezabalili a hnali se za snížením. Po standardní situaci se prosadil Tomáš Trojánek, jenž snížil na rozdíl jedné branky a dal tak naději svému týmu na bodový zisk. Tu však záhy zhatil opět Peter Juritka, který uzavřel skóre na konečných 3:1 pro rezervu Zbrojovky Brno.



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Dnes si kluci zaslouží obrovskou pochvalu za skvělý výkon a také z nich cítím velké znechucení z rozhodnutí rozhodčích. Z mého pohledu šlo o velmi vyrovnané utkání, kde si týmy střídaly iniciativu avšak domácí si vytvořili o dvě gólové šanci víc. Bohužel i já jsem rozhořčen z klíčových rozhodnutí sudích. Především z gólu na 1:0, kterému předcházel jasný téměř dvoumetrový ofsajd! Dokáži pochopit, když hráči běží stejným směrem, že rozhodčí má situaci složitou ale pokud se jedná o jednoho stojícího obránce a za ním vracejícího se hráče z ofsajdové pozice, který se zapojí do hry a připraví pro spoluhráče gól, tak to je neomluvitelné. Po shlédnutí videa z času 1:25:15 si může udělat obrázek každý sám. Nechci se k tomu více vyjadřovat. Útěchou je pro mě opravdu velmi kvalitní výkon, kterým jsme se prezentovali.



Sestavy


FC Zbrojovka Brno B
M. Hložánek [-] - D. Okoro [-] , D. Peška [-] , B. Vit [-] - D. Polák [-] , O. Kohoutek [-] (57. O. Pachlopník [-] ) , P. Juritka [-] , V. Kolečkář [-] (78. M. Černý [-] ) , V. Šmíd [-] - F. Večeřa [-] (70. F. Kluska [-] ) , P. Štepanovský [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Veselský [-] (46. J. Dočekal [-] ) , J. Nedvěd [-] , J. Jiroušek [-] (87. D. Srnský [-] ) , P. Fiala [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , D. Krajčo [-] (67. L. Mikišek [-] ) , Č. Vitásek [-] (57. T. Trojánek [-] ) , O. Horák [-] , P. Severa [-] (87. D. Novotný [-] )

ŽK: 46. P. Severa , 64. D. Krajčo , 91. O. Horák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: FABEŠ Roman - ROSICKÝ Jakub, SVOBODA Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích