3:2
(0:2)
1. P. Pech
35. M. Pecina (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

24.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná přestřílela Speřice


Branky


67. M. Pecina , 81. J. Žíla , 87. F. Zid - 1. P. Pech , 35. M. Pecina (vl.)
10

Aktualizováno: Hned pět branek bylo k vidění na hřišti v Polné, kde domácí tým zvítězil 3:2 nad Speřicemi. Speřicím se tak ještě více prohloubily sestupové starosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým nastoupil do zápasu s velkým odhodláním, odhodlaný vrátit Speřicím porážku z minulého střetnutí na jejich půdě. Avšak Speřice vstoupily do zápasu šťastněji, když již ve 24. sekundě zaskočil střelou pod břevno hostující Pech domácího gólmana Dubu. Po tomto brzkém gólu se Slavoj dlouho vzpamatovával, zatímco Speřice si vypracovaly další šance, ovšem bez dalšího skórování. Přesto i Slavoj měl několik stoprocentních šancí - hlavička Žily a střela Peciny, která skončila na břevně, nevedly k vyrovnání. Situace se pro domácí zkomplikovala ve 35. minutě, když si Pecina po rohovém kopu nešťastně srazil míč do vlastní sítě. Krátce na to mohl Slavoj inkasovat třetí gól, když rozhodčí Nejezchleb po faulu Voráčka správně nařídil penaltu, ale Duba vynikající zákrokem zachránil Slavoji naději.

Ve druhém poločase se hra vyrovnala a byla ještě zajímavější pro diváky. Slavoj postupně převzal kontrolu nad hrou a tlačil soupeře na jeho polovině, avšak gól se nedostavoval. V 67. minutě se konečně dočkal, když Pecina snížil na 1:2. Vrcholné momenty přišly v závěrečné fázi utkání. Po krásném centru Voráče a skvělé hlavičce Honzy Žily ve 81. minutě bylo vyrovnáno na 2:2. Pravá fotbalová radost však nastala v 87. minutě, kdy Zid Fateh unikl po křídle a přesnou střelou překonal vybíhajícího brankáře Švece. Slavoj dokonal velký obrat a zaslouženě si odnesl všechny tři body z tohoto napínavého střetnutí.

 

Autor reportu: Slavoj Polná



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná
Lukáš Adamec: Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře a ihned po rozehrání jsme dost lacině inkasovali, chvilku trvalo než jsme se z toho otřepali. Pak jsme si ale vytvářeli dost vyložených šancí, ale koncovka byla mizerná. Bohužel nás opařil další gól a navíc ještě před poločasem Speřice kopali penaltu. Naštěstí Patrik Duba odčinil předchozí zaváhání a udržel nás ve hře. Druhá půle už byla na jednu bránu a byla jen otázka jestli se nám naší převahu podaří vyjádřit gólově, to se naštěstí povedlo. Soupeře jsme přehráli kombinačně a myslím si že i kondičně jsme dominovali. Z tohoto pohledu jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Speřice jsme neustálým tlakem uštvali a i přes nepříznivý vývoj, dokázali nakonec protrhnout střeleckou smůlu.




Sestavy


Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Žíla [-] (88. V. Bradáč [-] ) , T. Čaloud [-] (67. F. Zid [-] ) , D. Voráč [-] (89. J. Fuxa [-] ) , I. Kazlou [-] , O. Skryja [-] , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , K. Labaran [-] , V. Voráček [-] , T. Diviš [-]

TJ Dálnice Speřice
D. Švec [-] - D. Vlček [-] , P. Šíma [-] , A. Dufek [-] (88. N. Vrána [-] ) , M. Řezáč [-] , P. Honzárek [-] - P. Pech [-] (71. J. Merunka [-] ) , V. Cajz [-] (83. M. Eremiáš [-] ) , D. Jančík [-] - V. Zach [-] , P. Soukup [-] (88. M. Štěpánek [-] )

ŽK: 86. I. Kazlou - 28. P. Soukup , 86. D. Jančík .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Nejezchleb Miroslav - MACHOREK Jakub, HAMINGER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Haala
Tip experta: výhra domácích

Když navážeme na výkon ze Ždírce, tak nepochybuju o zisku 3 bodů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů