1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 10:15

24.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Havlíčkův Brod remízoval se Ždírcem 1:1


Branky


10

Aktualizováno: Utkání Havlíčkova Brodu se Ždírcem vítěze nenašlo. Týmy se rozešly smírně po remíze 1:1, přičemž všechny branky padly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do derby "havlíčkobrodska" jsme vstoupili velmi slušně a dobrý vstup do utkání jsme potvrdili v 23. minutě, kdy Honza Pavlík získal ve středu pole míč nahrál ho mezi stopery hostů a Jakub Coufal křížnou střelou otevřel skóre. Od vedoucího gólu jsme ovšem přestali hrát a soupeř, se ve snaze vyrovnat, stále více tlačil na naší polovinu. To se mu podařilo v 41. minutě, kdy po rohu na zadní tyči osamocený Pátek hlavou srovnal skóre a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

Do druhé půle jsme změnili napadání, občerstvili sestavu a určitě nám to pomohlo. I během 2. půle se odehrával tvrdý, ale korektní souboj, kdy bylo vidět, že obě mužstva chtějí utkání vyhrát. Když už vypadalo, že se týmy rozejdou za nerozhodného výsledku, tak v 90. minutě ve vápně fauloval Matulka hostujícího hráče a hosté, tak dostali výhodu pokutového kopu. K ní se postavil Matěj Vopršal. Jeho střelu ovšem domácí brankář vystihl a utkání tak skončilo nerozhodným výsledkem 1:1.

 

Autor reportu: FC Slovan Havlíčkův Brod



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Martin Slavík (trenér): Hrálo se tvrdé, ale korektní utkání týmů, které na jaře pravidelně sbírají body. My jsme měli velmi dobrý vstup do utkání, ale po vedoucím gólu jsme trochu vyklidili pozice a umožnili Ždírci vyrovnat. Do druhé půle jsme některé věci změnili, prostřídali a náš výkon se zase zlepšil. Vzhledem tomu, že "Souky" chytil v 90. minutě penaltu, tak bod z derby bereme.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - J. Panský [-] (59. J. Pavlas [-] ) , J. Pavlík [-] , P. Malimánek [-] , J. Bajer [-] (59. R. Matulka [-] ) , J. Coufal [-] (90. V. Novák [-] ) , D. Fikar [-] (73. P. Víšek [-] ) , M. Cakl [-] , J. Válek [-] (73. A. Novák [-] ) , V. Hloušek [-] , M. Vrzal [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
D. Gregovský [-] - O. Štědrý [-] , P. Novotný [-] , J. Málek [-] , M. Vopršal [-] , P. Pátek [-] (46. D. Vrána [-] ) , J. Rosůlek [-] (85. A. Mach [-] ) , V. Gregovský [-] , J. Novotný [-] , M. Koutný [-] , M. Ráliš [-]

ŽK: 29. J. Bajer , 44. V. Hloušek , 65. J. Coufal , 80. P. Víšek - 36. M. Ráliš , 47. P. Novotný , 70. J. Málek . ČK: 90. V. Hloušek .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: KŘÍŽ Karel - VAŘACHA Jan, FABEŠ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Haala
Tip experta: remíza

Oba týmy hraji hlavně dobře v defenzivě. Moc gólu nepadne a zápas skončí 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů