0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.05.2024 16:30

24.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břeclav se postarala o překvapení, když zvítězila ve Žďáru nad Sázavou


Branky


10

Aktualizováno: Břeclav udělala výrazný krok za záchranou, když nebrala nikterak v potaz papírové předpoklady a svého soupeře ze Žďáru nad Sázavou porazila 1:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žďárští fotbalisté nastoupili do 24. kola Divize D proti MSK Břeclav. Po prohře na půdě vedoucí Zbrojovky se chtěli znovu dostat na vítěznou vlnu a urvat další tři body. Čtrnáctá Břeclav však nepropadla a domácí měli problém se vstřelením branky. Během první půle si sice vypracovali hned několik gólových příležitostí, ale žádnou nedokázali využít. Do kabin se tak odcházelo za stavu 0:0.

Herní obraz byl nadále velice vyrovnaný a šance byly k vidění na obou stranách. K velké šanci se v 62. minutě dostal Honza Nedvěd, který hlavičkou z malého vápna jen těsně přestřelil Fibingrovu branku. V 71. minutě se ke střele z úhlu dostal Jirka Veselský, ale gólman střelu kryl. O pár minut později byl ve vápně nastřelen Rostislav Sodomka a sudí nařídil pokutový kop. Po konzultaci s asistentem však rozhodnutí změnil a penalta se nekopala.

 

Žďárští přece jenom ke konci zápasu tlačili a snažili se o vstřelení branky, ale veškeré naděje zhatila situace v 88. minutě. Po chybě v rozehrávce se do úniku sám na brankáře dostal hostující Skočovský a nemýlil se. Frustrace domácích se projevila i v červené kartě, kterou v posledních minutách zápasu obdržel žďárský obránce Patrik Fiala. Břeclav tak ze Žďáru odváží všechny tři body.

 

Autor reportu: Žďár nad Sázavou



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Veselský [-] , J. Nedvěd [-] , J. Jiroušek [-] (67. L. Mikišek [-] ) , P. Fiala [-] , S. Švoma [-] , D. Krajčo [-] (46. P. Severa [-] ) , J. Dočekal [-] (89. D. Srnský [-] ) , Č. Vitásek [-] , O. Horák [-] (67. T. Trojánek [-] ) , R. Sodomka [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - F. Grábl [-] , T. Vocílka [-] , J. Fiala [-] , L. Mustafa [-] (64. N. Havlena [-] ) , M. Kriston [-] (86. M. Macháček [-] ) , M. Mikáč [-] , C. Hynek [-] (89. D. Ryšavý [-] ) , R. Knotek [-] , J. Hloch [-] (64. M. Skočovský [-] ) , Š. Herman [-]

ŽK: 73. T. Trojánek , 84. R. Sodomka , 86. P. Fiala - 75. T. Vocílka , 87. M. Mikáč . ČK: 92. P. Fiala .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: HOLUB Radim - TERBER Ondřej, ŠÍMA Nikolas.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Vojtěch Haala
Tip experta: výhra hostů

S oběma týmy jsme již hráli. Břeclav má dobře kombinační tým a hraji o záchranu. Břeclav zápas zvládne a odveze si z horké půdy vele důležité 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích