J. Špalek 64.
J. Dočekal 87. (vl.)
2:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 16:30

25.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Říše v divokém závěru vybojovala bod se Žďárem


Branky


64. J. Špalek , 87. J. Dočekal (vl.) - 69. P. Severa , 86. J. Nedvěd
9

Stará Říše si nakonec body se Žďárem nad Sázavou podělila. Bavit musel zejména konec duelu, kde se nejprve hosté dostali čtyři minuty před závěrečným hvizdem do vedení, aby nakonec o minutu později o výhru přišli vlastním gólem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Oba týmy do utkání vstoupily aktivně a hned po pár vteřinách měl Sodomka slušnou střeleckou pozici, ale nedůraznou střelu domácí brankář lapil. Zhruba po deseti minutách hlavičkoval Švoma, ale míč pouze poskakoval po brankové čáře, který domácí zadáci odpálili z dosahu branky. Po čtvrt hodině jsme propadli v obranné činnosti, ale soupeř zaváhání nevyužil.

 

Ve 22. minutě po špatné komunikace domácích vyzobl míč Starý, ale odkrytou branku netrefil. Bohužel se nám v defenzivě nevyhnuly individuální chyby a soupeř měl stoprocentní šanci ke skórování, kterou dobrým obranným zákrokem zneškodnil Vitásek. Na konci poločasu zívala prázdná branka na Trojánka po podběhnutém rohu domácím gólmanem, ale stav utkání se opět nezměnil.

Dramatický závěr rozhodl o dělbě bodů

Skóre se měnilo téměř po 20-ti minutách druhé půle, kdy domácí Špalek využil našeho špatného vystoupení a střelou na zadní tyč propálil Jíchu. Inkasovaný gól nás nepoložil a stále jsme usilovně dobývali obrannou vozbu domácích. Uběhlo pouhých pět minut a Starý připravil skvělou pozici Severovi a ten až z dorážky dostal míč do sítě - 1:1.

 

Pět minut před koncem jsme se zaslouženě dostali do vedení po pěkné střele Nedvěda, ale po pár vteřinách hry soupeř využil důrazu, nutno podotknout za hranou pravidel, který rozhodčí přehlédl a z nepovedeného centru se míč od tyče odrazil do Dočekala a skončil v síti na konečných 2:2.

 

Zdroj reportu: Žďár nad Sázavou



Ohlasy k zápasu



FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Těžko se mi hledají slova takto krátce po utkání. V obranné činnosti se musíme zásadně zlepšit, dnes jsme soupeři darovali tři gólové šance a jednu z nich využil. To se nesmí opakovat. V útočné fázi jsme hráli velice slušně, soupeř s námi měl velké problémy. Šancí jsme si vypracovali dostatek, což znamená, že musíme být efektivnější a klidnější v zakončení samém. Řešení předfinální fáze nebylo také úplně správné a přesné, čímž jsme se připravili o několik gólových šancí. A posledním bodem, pro který opravdu těžko hledám slušná slova, jsou opakované hrubé chyby rozhodčích v náš neprospěch. Již čtvrté utkání po sobě naše úsilí hatí svými fatálními chybami. Dnes jasný úder loktem do obličeje Vitáska v souboji na hranici vápna před vyrovnávacím gólem na 2:2, který rozhodčí ignoruje.



Sestavy


FSC Stará Říše
R. Dutka [-] - T. Trojan [-] (46. M. Zarovnii [-] ) , J. Špalek [-] , J. Pospíchal [-] , M. Pokorný [-] (82. D. Drovalov [-] ) , D. Čížek [-] , O. Kvych [-] , O. Tupik [-] (82. S. Borzenko [-] ) , T. Lát [-] , L. Kryštůfek [-] , D. Tupik [-]

FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - J. Veselský [-] , J. Nedvěd [-] , J. Jiroušek [-] , T. Trojánek [-] , R. Sodomka [-] , S. Švoma [-] , O. Starý [-] , J. Dočekal [-] , Č. Vitásek [-] , P. Severa [-]

ŽK: 53. O. Tupik - 8. Č. Vitásek , 87. R. Sodomka , 87. J. Veselský , 87. T. Jícha , 87. P. Severa .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SVOBODA Patrik - ŠVEHLA Marek, JAHODA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Štědrý
Tip experta: výhra hostů

V posledních dvou zápasech Žďár nebodoval a velmi překvapivě prohrál doma s Břeclaví. Tentokrát potvrdí roli favorita a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů