1:1
(1:1)
19. D. Fikar
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 14:00

25.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Speřice uhrály cenný bod s Havlíčkovým Brodem


Branky


2. P. Pech - 19. D. Fikar
9
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

Speřice opět vlétly do utkání velmi úspěšně, když již ve 2. minutě pálil z hranice velkého vápna Pech a přízemní střelou přesně k tyči poslal domácí do vedení 1:0. Brod mohl snížit o pár minut později. Moravec vyběhnul z brány proti útočícímu Caklovi, kterému míč sice sebral, ale odrazil ho pouze před sebe, kde byl Fikar, který tak vystřelil na odkrytou bránu. Tam však byl bránící Vlček, který míč pohotovým skokem odhlavičkoval do bezpečí. Při další akci do střely Vrzala skočil Pech a tečoval míč, který tak letěl těsně nad bránu.

 

Další příležitost hostů vyrovnat skóre překazil výkopem z odkryté brány Šíma. Útok v 19. minutě už ale hosté dokázali přetavit v gól. Vlčka obstřelil Fikar a poslal balón na opačnou stranu brány, než kde se nacházel Moravec – 1:1. Po delší době se k bráně dostaly také Speřice. Dlouhý aut hlavičkoval do brány Zach, ale brankář Soukal vytáhl míč nad. Ve 39. minutě dal Brod druhou branku, ale pro ofsajd neplatila. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Ve druhé půli branka nepadla

Do druhé půle došlo v týmu Speřic hned ke trojímu střídání. Soukupa nahradil Svoboda, Šímu Řezáč a Honzárka Cajz. Hosté byli častěji u brány, ale všechny situace dokázali domácí hráči ubránit. Po ojedinělé příležitosti domácích Svobodovu prudkou přihrávku zakončil Cajz vedle brány. Vránu nahradil Eremiáš a Štěpánka Fukan. Do konce utkání žádná branka nepadla a oba týmy se rozešly smírně – 1:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Dálnice Speřice
Jiří Holenda (trenér): Zápas byl těžký, Brod byl dobrý soupeř. První poločas nás přehrával, byl lepší. Od prostřídání do druhého poločasu jsme byli vyrovnaným soupeřem. Bod bereme. Nyní už se chystáme a těšíme na zápas do Břeclavi. Zase bude obtížnější zvolit sestavu, protože máme v týmu pár zranění. Uvidíme v pátek, kdo bude moci v neděli nastoupit.

FC Slovan Havlíčkův Brod
Martin Slavík (trenér): Dnešní utkání díky menším rozměrům hřiště byl opravdu boj o každý centimetr plochy. Nevyšel nám vstup, ale náhodný gól domácích již ve 2. minutě, nás nastartoval k zajímavým akcím. Branku jsme bohužel vstřelili pouze jednu. Tentokrát remízu beru jako ztrátu. Díky několika absencím jsme museli do základní sestavy zařadit z "B" týmu Láďu Peřinu a jeho kvalitní výkon bylo to co mě na utkání potěšilo asi nejvíce. Myslím, že Láďa pokud podstoupí dobrou letní přípravu, tak si může říct od nadcházející sezóny o místo v "A" týmu.



Sestavy


TJ Dálnice Speřice
J. Moravec [-] - P. Honzárek [-] (46. V. Cajz [-] ) , P. Šíma [-] (46. P. Svoboda [-] ) , A. Dufek [-] , D. Vlček [-] - D. Jančík [-] , M. Štěpánek [-] (78. M. Fukan [-] ) , P. Pech [-] - P. Soukup [-] (46. M. Řezáč [-] ) , V. Zach [-] , N. Vrána [-] (75. M. Eremiáš [-] )

FC Slovan Havlíčkův Brod
P. Soukal [-] - A. Dejl [-] , L. Peřina [-] , R. Matulka [-] (93. J. Panský [-] ) , J. Pavlík [-] , M. Pavlík [-] , M. Vrzal [-] , J. Bajer [-] (78. J. Pavlas [-] ) , D. Fikar [-] (93. P. Víšek [-] ) , M. Cakl [-] , P. Malimánek [-] (62. J. Válek [-] )

ŽK: 92. P. Pech - 82. M. Vrzal , 91. R. Matulka .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kolář Jaroslav - RYGL Luboš, BURGR Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Štědrý
Tip experta: remíza

Havlíčkův Brod nečeká nic jednoduchého i s ohledem na zranění z minulého týdne. Udávat tempo zápasu by měl Havlíčkův Brod, ale Speřice vydřou bod.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích