1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

25.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O výhře Líšně rozhodla branka Dostálka


Branky


9

Již ve 26. minutě rozhodl brněnský útočník Richard Dostálek o výhře Líšně nad Pelhřimovem. A vzhledem k tomu, že žádný další gól již v zápase nepadl, domácí tým uhájil těsné vítězství 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O výhře Líšně rozhodl Dostálek

Ve 25. kole Moravskoslezské divize skupiny D jsme přivítali na našem stadionu soupeře z Pelhřimova. V 11. minutě vybídl Tauš povedenou průnikovou přihrávkou Minaříka, kterému bohužel nevyšel první dotek. O chvíli později Rudyk přihrával z pravé strany opět na nabíhajícího Minaříka, který tentokrát trefil pouze brankáře. Až ve 26. minutě jsme slavili úspěch.

 

Po velmi zdařilé kombinaci precizní přihrávkou Rudyk vyslal Dostálka, který uklidil míč k pravé tyči. Ve 38. minutě po další povedené průnikové přihrávce, tentokrát v tandemu Tauš - Rudyk, šel druhý jmenovaný sám na brankáře, ale jeho lob byl příliš vysoký. Další minuty žádné větší ohrožení branky ani na jedné straně nepřinesly.

Tlak Pelhřimova k vyrovnání nevedl

Do druhého poločasu jsme vstoupili vlažně a soupeř začal hrozit, ale naštěstí bez trestu. Vše s přehledem zvládl brankář Ulrich. V 59. minutě Bílek precizním míčem našel Tauše, který vyvezl míč a přihrávkou pod sebe našel Minaříka, který bohužel opět nastřelil hostujícího brankáře. V 74. minutě, po dlouhém míči vynikajícího Ulricha, prodlužoval Tauš na Dostálka, který nájezd na branku neproměnil a následné minuty nás tato další branková příležitost mohla mrzet. Hostující Pelhřimov začal hrozit.

 

Naše mladé mužstvo se pouze bránilo a nedokázalo podržet míč. Sérii rohových kopů se nám naštěstí podařilo přečkat bez inkasované branky, přestože si hosté vypracovali i velké šance. Rozhodčí tak ukončil zápas za nejtěsnějšího stavu v náš prospěch - 1:0.

 

Zdroj reportu: SK Líšeň B



Ohlasy k zápasu


SK Líšeň B
Roman Vytopil (asistent trenéra): Bylo to opět utkání dvou rozdílných poločasů. První půli jsme hráli takřka celou dobu na polovině soupeře a k ničemu jej nepustili. Vytvořili jsme si velké množství šancí ke vstřelení branky, které jsme však využili pouze jednou. Druhý poločas byl protiklad toho prvního. Hrálo se více na naší polovině, nepodrželi jsme míč. V osobních soubojích jsme nebyli dostatečně důrazní a vše řešili strašně složitě. Díky tomu se dostal soupeř do hry. Z rychlých protiútoků jsme mohli přidat druhou branku, ale oba útočníci zakončení nezvládli. V dalším utkání v Polné se pokusíme výkon zlepšit, abychom si body odvezli do Líšně.

FK Maraton Pelhřimov
Richard Zeman (trenér): V první půli jsme vycházeli ze zabezpečené obrany, ale několikrát jsme propadli při přebírání hráčů a inkasovali gól, kterému šlo rozhodně zabránit. Po přestávce jsme přeskupili řady a měli jsme soupeře na jeho půlce. Kvalitu v šestnáctce jsme ovšem proti třetímu týmu tabulky postrádali a vyrovnat se nám bohužel nepovedlo. Ale výkon týmu i řada individuálních výkonů byly solidní.



Sestavy


SK Líšeň B
F. Ulrich [-] - V. Červík [-] , M. Tauš [-] , D. Rudyk [-] , L. Fall [-] (46. V. Hochman [-] ) , R. Rimovičs [-] , R. Dostálek [-] , V. Minařík [-] , T. Bílek [-] (68. M. Toczyski [-] ) , J. Cupal [-] , M. Daněk [-]

FK Maraton Pelhřimov
D. Leška [-] - D. Poul [-] , A. Hotovec [-] , F. Morava [-] (67. A. Fikar [-] ) , J. Homolka [-] , S. Zacha [-] , M. Niederle [-] (82. L. Vopálenský [-] ) , T. Vacek [-] , L. Rajtmajer [-] , A. Šimon [-] (48. D. Jiřík [-] ) , J. Adam [-] (82. D. Viktora [-] )

ŽK: 84. M. Toczyski , 92. R. Dostálek - 40. D. Poul , 51. D. Jiřík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MAYER Petr - MAYER Jan, PŮČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Štědrý
Tip experta: výhra domácích

Výkony Líšně jsou na jaře jako na houpačce a Pelhřimov si jistě zvednul sebevědomí vítězstvím v posledních minutách v Tasovicích, ale Líšeň doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích