1:2
(1:1)
4. I. Kazlou
55. M. Pecina (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2024 16:30

25.kolo, Divize D, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná zvládla souboj v Tasovicích a odvezla si tři body po výhře 2:1


Branky


23. A. Ryška - 4. I. Kazlou , 55. M. Pecina (p.)
9

Ve 25. kole na sebe narazily týmy Tasovic a Polné. Tabulkové postavení obou týmů slibovalo vyrovnané utkání, což se nakonec vyplnilo. Polná zvítězila těsně 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila nerozhodně

V dalším kole zajížděl Polenský Slavoj na hřiště Tasovic, kde dosud v divizi nikdy nevyhrál. Už ve 4. minutě se Slavoj ujal vedení. Polenský kapitán Vojta Haala parádním pasem našel Ilyu Kazloua, který si naběhl mezi domácí obránce a tváří v tvář domácímu brankáři chladnokrevně skóroval – 0:1.

 

Ve 23. minutě Tasovice srovnaly skóre. První střelu Patrik Duba ještě vyrazil, ale na opakovanou střelu už byl krátký – 1:1. Hosté však nadále pozorně bránili, a tak se do konce poločasu skóre nezměnilo.

O výsledku rozhodla penalta

Rozhodující moment utkání nastal v 55. minutě. Tasovice zahrály dobře standardku, ale závar před brankou polenská obrana odvrátila. Z následujícího protiútoku udeřil Slavoj podruhé. Khalid výborně ustál dva souboje, vyvezl míč a krásnou přihrávkou poslal Kazloua do dalšího úniku. Domácí brankář Adam Klimek musel situaci řešit penaltovým zákrokem. K penaltě se postavil, kdo jiný než Mára Pecina, a s naprostým přehledem proměnil – 1:2.

 

Domácí se stále více uchylovali k nakopávaným míčům, které však hostující obrana odvracela do bezpečí. Definitivní pojistku měl na kopačce opět Ilya Kazlou, tentokrát ale v dalším samostatném nájezdu trefil pouze nohy domácího brankáře. Polenský Slavoj závěr utkání zvládl, a i když domácí ještě zahrávali pár nebezpečných standardek, hosté už si těžce vydolované tři body vzít nenechali.

 

Zdroj reportu: Slavoj Polná



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tasovice
Miroslav Paul (trenér): Moc si dnešní zápas nedokážu vysvětlit. Chci se za celý tým omluvit všem co se museli na tento zápas dívat, takto nechci, abychom se prezentovali. Jak jsme končili utkání v Pelhřimově tak jsme pokračovali dnes. Byli jsme velmi křehcí do defenzivy, žádný hráč z defenzivní čtyřky na mě nepůsobil sebevědomě. Směrem dopředu jsme tam za stavu 1:1 měli několik slibných náznaků, ale bylo to celé jalové. Po gólu na 1:2 už zase křečovité. Individuální výkony opět hlavně podprůměrné. Nemůžeme se donekonečna opírat a velmi dobré běžecké a soubojové chování Šuby a Blahoudka, musí se tam připojit další hráči, to je otázka pro mě jak to co nejlépe namixovat, ale nikdo mě nedokáže přesvědčovat dlouhodobě. Dnešním zápasem jsme si mohli velmi pomoct v tabulce a uklidnit se, ale pohrdli jsme. Takže zpět na zem, nic není hotovo, hrajeme stále o záchranu. Dnes jsme hodně rozladěný a nespokojený.

Slavoj Polná
Lukáš Adamec (trenér): Za dnešní zápas si kluci zaslouží pochvalu. Velice těžký zápas zvládli na jedničku. Dobře jsme bránili, i přestože Tasovice mají ve svém středu urostlé hráče, dokázali jsme jejich fyzickou sílu dobře eliminovat. Opět velmi dobrý týmový výkon. Těžko chválit jednotlivce, protože celý tým makal jeden za druhého. Přesto vyčnívali naši dva legionáři. Ilya Kazlou má v poslední době parádní formu a Khalid, i když měl v nohách zápas za rezervu, byl neúnavný a herně dominantní.



Sestavy


TJ Sokol Tasovice
A. Klimek [-] - L. Hrazdílek [-] (46. J. Pazdera [-] ) , R. Švarc [-] (62. J. Daniel [-] ) , M. Blahoudek [-] , P. Železný [-] , A. Ryška [-] , M. Moravec [-] (78. P. Štancl [-] ) , P. Lapeš [-] , P. Šuba [-] , T. Cihlář [-] (62. M. Garčic [-] ) , P. Pacula [-] (78. J. Vašina [-] )

Slavoj Polná
P. Duba [-] - J. Žíla [-] (86. T. Čaloud [-] ) , D. Voráč [-] (73. F. Zid [-] ) , I. Kazlou [-] , O. Skryja [-] , F. Vošmera [-] (62. J. Fuxa [-] ) , V. Haala [-] , M. Pecina [-] , K. Labaran [-] , V. Voráček [-] , T. Diviš [-]

ŽK: 52. A. Klimek , 52. P. Lapeš , 78. P. Pacula , 90. J. Vašina - 36. O. Skryja , 50. M. Pecina , 66. K. Labaran .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Štipčák Martin - DROZDY Luboš, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Ondřej Štědrý
Tip experta: remíza

V Tasovicích se nehraje snadno a body se odtud moc nevozí. Polná venku zaskočila Žďár i Vrchovinu a venku se jí poměrně daří. Tentokrát z toho bude remíza.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů