P. Jeřábek 14. (p.)
P. Navrátil 37.
J. Furik 64. (p.)
3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2024 16:30

24.kolo, Divize E, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rýmařov přehrál Skaštice 3:1


Branky


14. P. Jeřábek (p.) , 37. P. Navrátil , 64. J. Furik (p.) - 92. J. Beneš
11

AktualizovánoJiskra Rýmařov potvrdila roli favorita a porazil Skaštice, které bojují o záchranu v soutěži. K vítězstvím domácím pomohly dva vstřelené góly z pokutových kopů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím pomohla rychlá branka z pokutového kopu

Jako první se do šance dostali hostující hráči, konkrétně Konečník, jehož střela ze střední vzdálenosti prosvištěla vedle levé tyče. Domácí zahrozili poprvé ve 13. minutě, kdy tvrdě vypálil Marek, jeho střelu gólman Vrba jen vyrazil, k míči se dostal Palys, který byl ve vápně faulován. Sudí okamžitě nařídil penaltu. Tu zkušeně proměnil Pavel Jeřábek a Jiskra šla do vedení – 1:0.

 

Na druhé straně se o rychlou odpověď pokusil Látal, jehož rána z kraje šestnáctky minula levou tyč. Dalším pokusem byla střela Kamila Kocúra ze střední vzdálenosti, která ve 31. minutě proletěla nad břevnem. Zahrozily i Skaštice, další rána Konečníka minula pravou tyč. Z rohového kopu dobře odcentroval Michal Furik, ve vápně se dokázal prosadil Hleba, který ale hlavou netrefil míč ideálně.

 

Ujala se tak až střela střídajícího Petra Navrátila, který ve 29. minutě nahradil ve hře zraněného Jeřábka. Navrátil si ve 38. minutě navedl míč na střelu levačkou a přesně zamířil na bližší tyč – poločas tak byl 2:0 pro Jiskru.

Domácí si zápas pohlídali

Druhá půle začala nebezpečnou střelou Romana Marka z 51.  minuty, kterou gólman Vrba vytáhl na roh. Před Vrbou se vzápětí objevil zcela volný Navrátil, ale gólman Skaštic předvedl skvělý zákrok a zkazil Navrátilovi radost z druhé branky. V 63. minutě sudí nařídil druhou penaltu v utkání po faulu na Zifčáka ve vápně. K míči se tentokrát postavil Jiří Furik, který zvýšil už na 3:0.

 

Jiskra ožila a připravovala si další šance. Po přihrávce Jiřího Furika pálil z výborné pozice Navrátil, ale jeho střela těsně minula levou tyč.  Následně si na levačku navedl míč Roman Marek a jeho bombu zastavila až branková konstrukce.

 

Skaštice se snažily Jiskru zatlačit, měly několik závarů, ale obrana Rýmařova v čele s Pitronem dlouho odolávala. Až ve druhé minutě nastavení snížil Beneš. Jiskru to však mrzet nemuselo, protože vzápětí se pískl konec zápasu. Rýmařov se díky této výhře posunul na průběžné 10. místo a na chvíli se zase zbvail záchranářských starostí.

 

 



Sestavy


SK Jiskra Rýmařov
V. Pitron [-] - J. Furik [-] , J. Kolísek [-] , D. Hleba [-] , D. Furik [-] , R. Marek [-] (81. M. Němec [-] ) , J. Kocúr [-] (58. L. Zifčák [-] ) , K. Kocúr [-] , M. Furik [-] (81. J. Tihelka [-] ) , P. Jeřábek [-] (30. P. Navrátil [-] ) , T. Palys [-]

TJ Skaštice
M. Vrba [-] - O. Pospíšil [-] , Z. Konečník [-] , J. Beneš [-] , J. Kvasnička [-] , R. Zůvala [-] , J. Látal [-] (61. R. Vymětal [-] ) , D. Menšík [-] , R. Frýdl [-] , A. Štěpják [-] , M. Glozyga [-]

ŽK: 43. J. Kocúr , 70. T. Palys , 73. J. Furik , 90. J. Tihelka - 54. A. Štěpják , 64. M. Glozyga , 65. J. Kvasnička , 75. J. Beneš .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: SMÝKAL Miroslav - PAVLICA Jiří, HAVRLANT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Patrik Lidmila

Expert: Tomáš Zůbek
Tip experta: remíza

Rýmařov i Skaštice jsou namočeni do sestupových příček a myslím že to bude opatrný souboj s dělbou bodů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích